Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ayakkabı sevdalılarına sihirli çözüm

Yaşam alanlarında fonksiyonel çözümler sunan Hafele, işlevsellik üzerine geliştirdiği Magic Ayakkabılık ile, 50 çift ayakkabıyı 40 cm deri...

Yaşam alanlarında fonksiyonel çözümler sunan Hafele, işlevsellik üzerine geliştirdiği Magic Ayakkabılık ile, 50 çift ayakkabıyı 40 cm derinlikle depolama ve tek hareketle tüm ayakkabılara ulaşma imkânı sunuyor.

Mutlu mekanlar için her ayrıntısı düşünülmüş detaylı çözümler sunan Häfele, yeni geliştirdiği çekilebilir ve döndürülebilir ayakkabı aksesuarıyla dikkat çekiyor. Farklı boy ve renk seçenekleriyle her ihtiyaç ve zevke göre dizayn edilen Magic Ayakkabılık, ayakkabı sevdalılarının vazgeçilmez aksesuarı olmaya hazırlanıyor.

Fonksiyonel kullanım, konforlu temizlik

180 derece dönebilen ve böylece her iki tarafı da kullanılabilen Magic Ayakkabılık’ın 100 santimetrelik boyu 20 çift, 168 santimetrelik boyu ise 50 çift ayakkabı kapasitesine sahip. Kolay çıkartılıp takılabilen rafları sayesinde rahat bir temizlik imkanı da sunan bu sihirli aksesuar, 40 santimetre derinlikteki dolaplarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Magic Ayakkabılık, siyah ve beyaz renk seçeneğiyle evlerdeki renk bütünlüğüne de uyum sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi