Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ebru Akel Yeni Koleksiyonunu Tanıttı

Ekranların sevilen ismi Ebru Akel, geçtiğimiz gün Arnavutköy Whisper’da düzenlenen erken yılbaşı partisinde sadece Lidyana.com’da satışta ...

Ekranların sevilen ismi Ebru Akel, geçtiğimiz gün Arnavutköy Whisper’da düzenlenen erken yılbaşı partisinde sadece Lidyana.com’da satışta olan Akel’s Koleksiyonunu tanıttı.

Zamansız şıklığın temsilcisi olacak nitelikte parçaların yer aldığı koleksiyon, şehirli, sofistike ve şık olmayı seven tüm kadınlara hitap ediyor. Gündüzden geceye rahatça kullanılabilecek sade ve rafine kombinlerin bulunduğu Akel’s Koleksiyonu Lidyana.com’da satışa sunuluyor.

Deniz Akel, Burcu Kara, Chloe Loughnan gibi ünlü isimlerin katılım gösterdiği Whisper’da düzenlenen etkinlikte. Akel’s Koleksiyonu yoğun ilgi gördü. Lansmanda yaptığı konuşmada Ebru Akel “Bir hayal kurduk ve bugünlere hep kurduğumuz hayelleri büyüterek geldik.

Akel's by Ebru Akel markası da böyle kuruldu. Bir hayalle büyüdü. Emeği olan herkese, gelen gelemeyen, bizimle büyüyen, inanan herkese; başta anne ve babama, kardeşlerime, markanın kurucusu ve her şeyi ortanca kardeşim, sessiz kahramanımız Şeniz'ime, Deniz'ime ve iş ortaklarımıza teşekkürler” dedi.

Sade ve rafine kombinlerin bulunduğu Akel’s Koleksiyonu birbirinden iddialı alternatifler sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe