Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Fashion Film Fest İstanbul'da, Kayra ile bir ilk”

İstanbul moda filmleri festivali “Fashion Film Fest Istanbul” ikinci kez seyircileriyle buluştu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin ...

İstanbul moda filmleri festivali “Fashion Film Fest Istanbul” ikinci kez seyircileriyle buluştu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde Kayra Tekstil, 2 sezon filmiyle yer aldı.

26 ve 27 Kasım tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin desteği ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Fashion Film Fest İstanbul” festivali moda severler ile buluştu. Tuna Yılmaz tarafından düzenlenen, geçen sene sunulan iki ödülü bir başlangıç olarak gören Fashion Film Fest Istanbul 2016'nın bu yılki edisyonunda tam 4 farklı kategoride ödüller sahibini buldu. Moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular, tasarımcılar ve moda haftası direktörleri gibi farklı disiplinlerden önemli ve ünlü isimleri bir araya getiren uluslararası jüri, festivalde En İyi Moda Filmi, Genç Keşif ve En İyi Müzik Videosu ödüllerinin sahiplerini belirledi.

Bir ilke imza atıldı
Festival kapsamında ELLE dergisinin editoryal ekibi tarafından seçilerek verilen Elle’s Choice ödülünün adayları arasında ise KAYRA Tekstil iki sezon filmiyle yer aldı. Çekimleri Uğur Doyduk tarafından gerçekleştirilen filmlerde; aynı zamanda tesettürlü modellerin yer alması ile de bir ilke imza atıldı. Adaylar arasında gösterilen ve koleksiyon ile bütünlük taşıyan Fas Marrakesh'de gerçekleştirilen çekimlerde, biri tesettürlü olmak üzere 2 model kullanıldı. Böylece film festivalin ilkleri arasında yer aldı.

Uluslararası yarışma jürisi ve söyleşi programları için festival esnasında İstanbul’a gelen Gareth Pugh, Damir Doma, Emma Mulholland, Senio Zapruder, Michael Daks, Hywel Davies, Niccolo Montanari ve Branko Popovic gibi önemli ve sürpriz isimlere ek olarak festivalde seyirciler Türkiye’den Işın Görmüş, Meryem Uzerli, Hazar Ergüçlü, Tamer Yılmaz, Serkan Şedele, Bahar Korçan ve Emre Ünal gibi isimleri de sahnede görme şansını elde etti. Böyle bir festivalde ilkleri gerçekleştirerek yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren KAYRA Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Meral Doğan “Her sezon tüm tasarımlar bir hikayenin parçası. Dolayısıyla her yeni sezon ile birlikte yeni bir hikayenin de heyecanını yaşıyoruz.



Gerçekleştirilen çekimlerde bu hikayelerin bir devamı niteliğinde. Kalabalık bir ekip ile yaptığımız uzun soluklu çalışmaların mükafatını bu platformlarda almak mutlu ediyor” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi