Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gizemli Geceler Şıklığı

“Gizemli Geceler” serisi ile şehirli kadının iddiasını ortaya koyuyor. Fuşyadan mora çarpıcı renk seçenekleriyle farklılaşan bu seri, so...


“Gizemli Geceler” serisi ile şehirli kadının iddiasını ortaya koyuyor. Fuşyadan mora çarpıcı renk seçenekleriyle farklılaşan bu seri, soğuk kış günlerinde sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Özgün tasarımları ile gerçek farkı arayanların markası NGSTYLE, kış koleksiyonu ile gecelerin gizemli gücünü yansıtıyor. Büyük beğeni toplayan “Düş Bahçesi Koleksiyonu” ile karlı ve soğuk kış günlerine enerji getiren NGSTYLE, koleksiyonun “Gizemli Geceler” serisiyle de dikkat çekiyor. Şehirli kadının iddiasını ortaya koyan seride, sezonun trend renkleri mor ve fuşya ön plana çıkıyor. Bu renkler özellikle, şıklığın günlük yaşama yansıdığı dökümlü krep takımlar ve elbiselerde kullanılıyor.


Bu kış göz alıcı geçecek!
Gecenin gizemini yansıtan mor rengi, violet ve morcivert ile birleşerek elegan ve dikkat çekici bir görünüm oluşturuyor. Çarpıcı renkte kürk yakalar, simli, pullu ve payetli elbiseler gibi parçalar dişiliği ön plana çıkarıyor. Mordan lila rengine geçişli bluz ve elbiselerin, kadife ceket, oversize kabanların yer aldığı seri ile bu kış göz alıcı geçecek.

Kumaşlardan renklere, dikim kalitesinden aksesuarlara kadar özenle hazırlanan koleksiyon, hayatın her anında şıklık ve rahatlık vadediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe