Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Instagram’ın moda fenomeni aslında bir profesör

Prof. Dr. Halil Coşkun başarılı bir cerrah. Doktor kimliğiyle uluslararası birçok başarıya imza atmış. Lakin kişisel olarak kullandığı Insta...

Prof. Dr. Halil Coşkun başarılı bir cerrah. Doktor kimliğiyle uluslararası birçok başarıya imza atmış. Lakin kişisel olarak kullandığı Instagram hesabı birçok moda bloggerından daha çarpıcı. Erkek modasına dair güncel ne varsa keyifli fotoğraflarla paylaşıyor. Bir çok Instagram erkek fashion sayfası da Prof. Coşkun’u takip ediyor, fotoğraflarını paylaşıyor.

Hastalarına ve işine gösterdiği özen kadar giyim tarzı ile de öne çıkan Prof. Dr. Halil Coşkun, hekimliğinden çok stilinin ön plana çıktığı 14 bin 400 takipçisi bulunan Instagram tutkusunu ve moda ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.

INSTAGRAM OLMASAYDI PAYLAŞMAYACAKTIM
“Giyim konusundaki merakım hep vardı, aslında kimde yok ki diye düşünüyorum. Ancak bunun sergilenmesi tamamen kişisel hobi üzerine ortaya çıktı. Belki Instagram aplikasyonu ortaya çıkmasaydı ben de hiç bir zaman böyle paylaşımlarda bulunmayacaktım.

MARKALAR ÜRÜN GÖNDERİYOR
Herhangi bir markanın mankenliğini yapmıyorum, tamamen hobi üzerine kurulmuş bir kombin paylaşımım var. Bir çok markayı kullanıyorum ve bunları kendi hesabım olan @drhalilcoskun Instagram ortamında TAG’leyerek markaları işaretlemiş oluyorum. Bu paylaşımlar bazen farklı markaların ürün gönderme ve bunların paylaşılma talebine neden olabiliyor. Uygun gördüklerimi ve beğendiklerimi kabul ederek paylaşımda bulunuyorum.

YERLİ VE YABANCI MARKALARI PAYLAŞIYOR
Marka tercihim değişkenlik gösteriyor, hem yurt dışı hem de yurt içi markalardan kullandıklarım oluyor. Birçok markanın hem kıyafet hem de aksesuarları bulunuyor, farklı şekillerde kullanmak mümkün. Örnek vermek gerekirse;

Yurt içi: Vakko, Vakkorama, Beymen, Beymen Club, NetWork, W Collection, Cacharel, Silk and Cashmere, 4Fellas, Divarese.

Yurt dışı: Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Louis Vuitton, Prada, Ted Baker, Burbery, Nialaya, Thompson, Massimo Dutti.

FOTOĞRAFLARI EŞİ VE ASİSTANI ÇEKİYOR
Fotoğraflarımın bir kısmını profesyonel işimdeki asistanım çekiyor, bu çekimlerde sadece iPhone kullanıyoruz. Fotoğraf üzerinde herhangi bir oynama yok. Sadece ışık ve netlik için minimal ayarlamalar yapıyoruz. Fotoğrafların bir kısmını ise eşim profesyonel makine ile çekiyor. Kendisinin profesyonel çekim konusunda eğitimi var. Doğal olarak bu çekimler çok daha fazla detaylar içeriyor.

ÇEKİM MEKANI NİŞANTAŞI-MAÇKA
Çekim mekanları genellikle ofisim Nişantaşı-Maçka bölgesinde olduğu için bu civarlarda oluyor. Ofis çıkışında kısa bir zamanı bu çekimler için kullanabiliyorum. Bunun dışında İstanbul’da bazen farklı mekanları da nadiren tercih edebiliyorum. Genellikle iş için yurt dışına gittiğim zaman buradaki orijinal mekanlardan faydalandığım da oluyor. Bu paylaşımlar şu an için bir hobi olduğundan kendimi çekim konusunda çok zorlamıyorum, şartlar, ortam ve mekanlar uygunsa çekim yapıyoruz.

KİM GİYDİRİYOR?
Beni giydiren özel bir kişi veya modacı yok. Kendi seçimlerimin kombinlerini paylaşımda bulunuyorum. Giyim konusunda herkesin bir tarzı olduğunu düşünüyorum, benim de kendime göre bir tarzım var, o yılki trendlere göre ben de seçimler yaparak giyiniyorum.

MANKEN GİBİ BİR VÜCUDA SAHİP OLMANIN SIRRI
Manken gibi bir vücuda sahip olduğumu düşünmüyorum, en azından çok uzun boylu değilim. Ancak kilo kontrolü ve fiziğimin belli standartlarda kalması için mesleğimin de gereği olarak sağlıklı beslenip düzenli spor yapmaya özen gösteriyorum.

HASTALARI DA TAKİPTE
Takipçilerimin bir kısmı hastalarım, bir kısmı arkadaş ve meslektaşlarım, büyük bir çoğunluğu da artık giyim konusuna meraklı takipçilerden oluşuyor. Genel olarak olumlu tepkiler alıyorum, özellikle hastalarımın geri bildirimleri çok güzel. Mesleki olarak obezite ve metabolik cerrahi ameliyatları yapan bir cerrah olduğumdan, hastalarımın kendisine özen gösteren bir hekimin işine de aynı şekilde özeni göstereceği yönünde bir bakış açıları var. Bu aslında haksız bir düşünce de değil, kişisel hayatımda ne kadar özenliysem mesleki olarak da aynı özeni gösteren birisiyim.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi