Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kayak sporu için özel bir koleksiyon

LC Waikiki, soğuk kış mevsiminin vazgeçilmezi olan kayak sporu için özel bir koleksiyon hazırladı.  Kayak koleksiyonuyla aile boyu şıklık ...

LC Waikiki, soğuk kış mevsiminin vazgeçilmezi olan kayak sporu için özel bir koleksiyon hazırladı. 

Kayak koleksiyonuyla aile boyu şıklık vadeden LC Waikiki kadın, erkek ve çocuk olmak üzere her yaş grubuna hitap ediyor. LC Waikiki yeni kayak koleksiyonu, mont, pantolon ve tulumun yanı sıra bere, eldiven, boyunluk, çorap ve içlik gibi tamamlayıcı parçaları da kayak tutkunlarının beğenisine sunuyor.

LC Waikiki’nin yeni sezon koleksiyonu, kış aylarının vazgeçilmez sporu olan kayak için özel tasarımlar sunarken aynı şıklığı sokağa taşımak isteyenlere de hitap ediyor. Yeni koleksiyonda yer alan ürünler, 3000 mm su geçirmezlik ve yine 3000 g/m2 nefes alabilirlik garantisi verirken ayrıca rüzgara karşı da koruyor. Kadın ve kız çocuk grubunda fuşya ve sarı gibi canlı renkler öne çıkarken erkek koleksiyonunda ise lacivertin yanı sıra fümenin tamamlayıcısı olarak yeşil ve turuncu tonları kullanılıyor. Kayak montlarının önemli bir detayı olan içten bel kapama parçası ise takıp çıkarılabilir özelliği sayesinde montları gündelik hayatta da rahatlıkla kullanılabilir bir hale getiriyor.

Kayak koleksiyonunda hem yetişkin hem de çocuk gruplarında montlar ön planda yer alıyor. Çocuk gruplarında montların tamamlayıcısı tulumlar olurken yetişkin koleksiyonunda rahatlıkla kombinlenebilen pantolonlar kilit rol oynuyor. Her grup için birbirinden renkli bere, eldiven, boyunluk, çorap ve içlik gibi parçalar koleksiyonu tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe