Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Peri Masallarının Başrol Oyuncuları Kış Gelinleri

Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan AKAY 2...

Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan AKAY 2017 Gelinlik Koleksiyonu, kış düğünü yapacak genç kızlara masalsı bir düğün vaat ediyor


Kış mevsiminde dünya evine girecek olan gelin adayları AKAY’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’ndan seçeceği gelinlikle bir kar tanesi kadar zarif ve şık görünecekler.

Sektörün lider, vizyon sahibi ve yenilikçi markası AKAY’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda yer alan modeller hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Hem marka olup, hem de haute couture çalışan tek firma olan AKAY, her tarza ve vücut tipine uygun kişiye özel tasarımlarıyla kış gelinlerini tek provada evlilik gününe hazırlıyor.

Koleksiyon zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşlarla sentezlenerek tasarlanmış. Modellerdeki küçük detaylar ise duru, cesur ve masumiyet taşıyan genç kız ruhunu yansıtıyor.


A’dan Z’ye düğün için AKAY
AKAY yeni sezonda da yine erkekler için kişiye özel damatlıklar hazırlıyor. Düğün seremonisinden önce gelinin ihtiyaç duyacağı nişanlık, kına gecesi için gece elbisesi ve kaftan, düğün günü içinse taç, kemer, toka ve ayakkabı gibi birçok aksesuar da AKAY’ın zengin Koleksiyonu arasında yer alıyor. Özetle çiftler AKAY’da düğün için gerekli olan tüm elbise ve aksesuar ihtiyaçlarını bir kerede çözerek büyük mutluluğa imza atmaya hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe