Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2017 abiye koleksiyonu mağazalarda

Oleg Cassini, çarpıcı, feminen ve gösterişli çizgisiyle göz kamaştıran 2017 abiye koleksiyonunu tarz sahibi kadınların beğenisine sundu. Uzu...

Oleg Cassini, çarpıcı, feminen ve gösterişli çizgisiyle göz kamaştıran 2017 abiye koleksiyonunu tarz sahibi kadınların beğenisine sundu. Uzun ve ihtişamlı kesimlerden mini ve hareketli parçalara, yüzlerce modeli bir araya getiren yeni koleksiyon, her zamankinden zengin renk tonları ile de dikkat çekiyor.

Oleg Cassini’nin ışıl ışıl ve çok şık modelleri bir araya getiren 2017 abiye koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Çarpıcı ve feminen detaylarla bezeli bu koleksiyon, gösterişli siluetler vadediyor. Uzun ve ihtişamlı modellerden mini ve hareketli parçalara, yüzlerce modelin her biri göz alıcı detaylarla dikkat çekiyor. Üç boyutlu işlemeler, dev çiçek desenli kumaşlar, kemer ve cep detayları, boyundan askılı ve tek kollu modeller ile sırt dekolteleri bu yıl öne çıkıyor. Asimetrik ve zarif bezemelerle zenginleştirilen miniler modern ve hareketli bir duruş ortaya koyarken, dantel ve taş işlemeli maksi modeller sofistike bir görünüm yaratıyor.

Her zamankinden daha zengin renk tonları
Bu sezon daha önce hiç olmadığı kadar zengin renk tonları öne çıkıyor. Kırmızı, fuşya, mor, lacivert, şarap rengi, koyu yeşil gibi iddialı renklerin yanı sıra şampanya, somon, mint yeşili, pudra pembesi gibi pastel tonlar da koleksiyon içinde yer alıyor. Ayrıca astar ve işlemelerde kullanılan farklı renklerle, abiyelerde illüzyon efekti yaratılmış. Bu sezon da Oleg Cassini kadınları, farklı kumaş ve renk tonlarına sahip modeller içerisinden istediğini seçerek, nişandan mezuniyete, partilerden etkinliklere her davette dikkatleri üzerine toplayacak.

Her vücut tipine ve tarza uygun yüzlerce model
Oleg Cassini koleksiyonları hem klasik tercihlere, hem de dünyadaki en son trendlere dokunuyor. Farklı vücut tiplerine sahip, her stilden kadına hitap eden yüzlerce tasarımı bir araya getiriyor. Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi