Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2017 Bahar Sezonu için Tommy ve Gigi “❤ to be part”

İlkbahar Yaz koleksiyonu, Tommy Hilfiger’ın Amerikalı süper model Gigi Hadid işbirliğiyle hazırladığı ikinci koleksiyon. 2017 Bahar Sezonu...

İlkbahar Yaz koleksiyonu, Tommy Hilfiger’ın Amerikalı süper model Gigi Hadid işbirliğiyle hazırladığı ikinci koleksiyon.

2017 Bahar Sezonu için hazırlanan ve tommy.com üzerinden görüntülenebilen “TommyXGigi” koleksiyonu, Tommy Hilfiger’ın Los Angeles’te düzenleyeceği ikinci TOMMYNOW defilesinde mankenlerin podyuma çıkacağı 8 Şubat tarihinde dünya çapında satışa sunulacak.

Tommy Hilfiger, 20 Ocak 2017 tarihinde TommyXGigi 2017 Bahar koleksiyonunu tommy.com’da tanıttı. TommyXGigi, Tommy Hilfiger’ın, markanın küresel kadın giyim elçisi Gigi Hadid ile birlikte hazırladığı ikinci koleksiyon olma özelliği taşıyor.

Tommy Hilfiger’ın, ilk kez Eylül 2016’da New York Moda Haftası’nda “Şimdi Gör, Şimdi Satın Al” defilesini düzenlemişti. TOMMYNOW defilesinde sergilenen TommyXGigi de dahil tüm tasarımlar, 8 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles’te düzenlenecek definede ve tommy.com adresinden satın alınabilecek. Tasarımlar ayrıca 60 ülkedeki Tommy Hilfiger mağazaları, toptancılar, alışveriş destekli sosyal medya ve canlı yayın akışı uygulamaları ve Facebook Messenger için tasarlanmış yeni nesil yapay zeka destekli TMY.GRL sohbet ve alışveriş botu vasıtasıyla satışa sunulacak.

2017 Bahar Sezonu için Tommy ve Gigi “❤ to be part” girişimiyle müşterileri tasarım sürecine katılmaya davet etti. 21–31 Ekim 2016 tarihleri arasında tüketiciler, sosyal medya üzerinden favori tasarımlarına oy vermeye çağrıldı. En popüler dört tasarım olan bir bomber, bir hoodie, bir polo gömlek ve bir denim pantolon, üzerinde Naomi Davis (The Rockstar Diaries), Camille Charrière (Over the Rainbow) ve Eleanor Calder (The Trend Pear) tarafından hazırlanan patchwork rozetleri ile kişiselleştirildi. Bu tasarımlar TOMMYNOW moda şovuna dahil edilecek ve dünyanın her yerinden anında satın alınabilecek.

TommyXGigi koleksiyonunda kadın giyimi ve ayakkabıların yanı sıra saat ve güneş gözlüğü gibi aksesuarlar da yer alıyor. Tasarımlar, Hadid’in modern stillere getirdiği özgün yorumları, Hilfiger’ın “klasik havalı Amerikan tarzı” ile buluşturuyor. “Summer of Love”dan ilham alan TommyXGigi 2017 Bahar koleksiyonu, Tommy Hilfiger markasının Doğu Yakası köklerine bir Batı Yakası dokunuşu katıyor. Kumsalda rahat bir yaşam vaadiyle California’yı akla getiren tasarımlar, günışığı eyaletinden ilham alan rozet ve yamalarla süsleniyor. Rugby çizgileri, denim kumaş ve rahat siluetler California’nın sakin ve kaygısız havasına bir övgü niteliği taşırken, koleksiyonun tümünde Tommy Hilfiger’ın mirasına bir saygı duruşu olarak markanın imzası niteliğindeki kırmızı, beyaz ve mavi renkler yer alıyor.

Tommy Hilfiger, kadın giyim kategorisini dünya genelinde büyütme taahhüdünün bir parçası olarak 2015 yılının Aralık ayında Gigi Hadid’i markanın küresel kadın giyim elçisi olduğunu duyurmuştu. Bu strateji, Tommy Hilfiger’ın yeni kadın giyim vizyonunu ortaya koyarken, markanın, eğlenceli bir moda anlayışıyla pekiştirilmiş şık klasikler sunan dünyanın önde gelen premium tasarımcısı olma konumunu da pekiştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Gigi Hadid çok başarılı aldığı bütün işleri sonuna kadar destekleyen her platformda bunu canlı tutan bir karakter. Bence çok isabetli bir karar.

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi