Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğru taytı bulmak 'Zonal Strength'

Nike, hareket kabiliyetini maksimuma çıkarttığı yeni taytı “Zonal Strength” ile atletlerin farklı spor aktivitelerini en ideal şekilde yapma...

Nike, hareket kabiliyetini maksimuma çıkarttığı yeni taytı “Zonal Strength” ile atletlerin farklı spor aktivitelerini en ideal şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Nike Zonal Strength, ana kumaşa doğrudan yerleştirilmiş sıkıştırma bölgeleriyle kas titreşimini azaltarak başarılı bir egzersize destek sağlıyor.

Farklı spor aktiviteleri farklı kas gruplarına etki eder. Bir mesafe koşusuyla, yüksek tempolu egzersizin çalıştırdığı kaslar farklı bölgeleri hedefler. Hangi kas grubunun çalışacağına dair belirleyici faktörlerde seçilen aktivitenin ne olduğu kadar sporculara iyi bir performans çıkarmaları konusunda avantaj sağlayan ürünler de önemlidir.

"Verimlilik, sporcularımız için her zaman en önemli faktördür - sporcularımız her egzersizden en iyi şekilde yararlanmak ister" diye açıklıyor Nike Kadın Egzersiz Giyim Ürünleri Başkan Yardımcısı Helen Boucher. "Taytlar, her sporcunun kıyafetleri arasındaki en değerli parçasıdır. Bu sebeple taytın, vücudu yapılan spora uygun olarak sarması için her tasarım ve ayrıntıyı analiz ettik."

Bunu göz önünde bulundurarak tasarlanan Nike'nin en yeni taytı “Zonal Strength” hareket kabiliyetini kısıtlamadan ana kumaşa doğrudan yerleştirilmiş sıkıştırma bölgeleriyle başarılı bir egzersiz için kas titreşimini azaltır ve önemli kas gruplarını etki alanına alır.

Koşucular için tasarlanan Nike Zonal Strength koşu taytı, atletlerin ihtiyaç duyduğu kas titreşimini azaltarak farklı bölgeleri hedefliyor. Bel bandı tasarımı ise tayta hava alabilirlik sağlıyor. Tayta kullanılan dört yönlü gerdirilmiş kumaş, özellikle kalçalarda ve dizlerde hareket etme kabiliyetini artırıyor.

Nike Zonal Strength training taytı ise antrenman esnasında bacaklardaki farklı bölgelere ileri seviyede destek veriyor ve kas farkındalığı sağlıyor. Yüksel bel kesimindeki bel bandı, cross training’den yogaya kadar değişik antrenman seviyeleri için destek sağlıyor. Düz dikişler ise antrenman esnasında dikkat dağınıklığını minimuma indiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe