Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezon modasına püskül detayı

Kış aylarında da şıklığından ödün vermek istemeyenlerin tercihi Tergan, loafer, bot ve çantalarında kullandığı “püskül” detayıyla sezona har...

Kış aylarında da şıklığından ödün vermek istemeyenlerin tercihi Tergan, loafer, bot ve çantalarında kullandığı “püskül” detayıyla sezona hareket getiriyor. 

Kadınların şıklığının yanı sıra kaliteye de özen gösteren Tergan, sezonun öne çıkan süet ve metalik detaylarıyla “püskül” modasını birleşiyor.

 Tergan’ın, 2017 Kış Koleksiyonu’nda dikkat çeken ayakkabı, bot ve çanta kombinlerini, moda dünyasındaki en yeni trendlerle yeniden yorumlanıyor.

Koleksiyonunda “püskül” detayına yer veren Tergan, sezonda ayakkabı, bot ve çantalara yansıttığı trendy görünümle farklılık yaratıyor.

Kış modasının “püskül” trendini, metalik ve süet detaylarıyle birleştiren Tergan, şehirli kadının enerjik tarzını ön plana çıkarıyor.

Kış ayları boyunca rahatlığı ve şıklığıyla kadınların vazgeçemeyeceği seçeneklerden olan Tergan, tasarımlarında kullandığı detayların yanı sıra, farklı renk alternatifleriyle de dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi