Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Skechers’ın yeni marka elçisi Özge Ulusoy oldu

Amerikalı spor ayakkabı markası Skechers, başarılı işbirliklerine Türkiye’nin en güzel kadınlarından Özge Ulusoy ile devam ediyor. Kalitesiy...

Amerikalı spor ayakkabı markası Skechers, başarılı işbirliklerine Türkiye’nin en güzel kadınlarından Özge Ulusoy ile devam ediyor. Kalitesiyle her zaman fark yaratan Ulusoy, işbirliğinin en büyük sebebinin spora olan düşkünlüğü olduğunu belirtiyor. Sporunu asla aksatmayan ve her zaman sağlığına dikkat eden Ulusoy, işbirliği için şöyle konuştu:

“Sonuna kadar büyük bir güvenle arkasında durabileceğim, gerçekten ayağımdan çıkartmak istemediğim bir marka ile işbirliği yaptım. Bu beni çok mutlu ediyor. Spor hayatımın bir parçası ve hemen hemen tüm günlerim koşturmakla geçiyor, Skechers da benim hayatımı kolaylaştırıyor. Ayakkabının rahatlığı, sağlamlığı ve taban yapısı benim için çok önemli Skechers’ı gerçekten ailece giyiyoruz”

Skechers Türkiye Distrübütörü Olka Spor Genel Müdürü Yasin Kavşak ise Özge Ulusoy işbirliği ile ilgili olarak; “Spora ve sağlıklı yaşama verdiği destekle bilinen Özge Ulusoy, ülkemiz için önemli bir rol model. Bizim en büyük hedefimiz insanların hayatına sporu entegre etmek ve sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirmek. Bu yüzden seçtiğimiz marka elçilerinin verdiği mesajların bizim felsefemizle uyumlu olması gerekiyor. Özge Ulusoy da bunun için en doğru isimlerden biri, birlikte büyük işler başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe