Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuk kış günlerde içinizi ısıtıyor

BradforD 2017 kış koleksiyonu özgün, rahat ve rengarenk tasarımlarıyla harika kombinler sunuyor. Çeşitli renklerdeki düz ve desenli elbi...


BradforD 2017 kış koleksiyonu özgün, rahat ve rengarenk tasarımlarıyla harika kombinler sunuyor. Çeşitli renklerdeki düz ve desenli elbiseler, kazaklar, asimetrik tunikler, hırkalar, paltolar ile soğuk kış günlerinde içinizi ısıtıyor.

Koleksiyonda elbise ve etek modellerinde büyük çiçekler ve gül desenleri öne çıkıyor. Rahat ve bir o kadar da şıklığın ön plana çıktığı süet, lazer kesim parçalar ise tarzınızda bohem havası yaratıyor.

BradforD kadife şıklığı bu sezon tüm kadınların gözdesi olmaya aday. Ceketlerden pantolona kadar bir çok parçada kadife detaylar ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

Yumuşak dokusu ve ısıtıcı Cashmere BradforD modelleri kazaklar, hırkalar ve renk alternatifleri ile gardırobunuzu zenginleştiriyor. Scuba etek ve elbiseler ise heykelsi kalıbı, cool duruşuyla stil sahibi bir görünüm sunuyor.


Elbiselerden eteklere, ceketlerden üstlere, paltolara kadar modern tasarımların ve şıklığın hayat bulduğu kış koleksiyonu BradforD mağazalarında sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi