Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Sezon; Daha Yeni, Daha Özgür

Koton’un 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu alışılmadık detayları ön plana çıkararak modayı yeniden şekillendiriyor. Herkesin kendi tarzını yakal...

Koton’un 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu alışılmadık detayları ön plana çıkararak modayı yeniden şekillendiriyor. Herkesin kendi tarzını yakalayabileceği koleksiyonda, inovatif tasarımlar en taze yaz modasını beğeninize sunuyor. Koton bu yaz hem ruhunuzu hem de modanızı özgürleştiriyor.

Koton, 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, özgürlükçü moda anlayışının kapılarını aralıyor, inovatif tasarımlarla moda severleri en yeni ve en güncel ürünlerle buluşturuyor. Sizleri her parçasıyla farklı dünyalara götürecek olan koleksiyonda, herkesin kendi modasını yaratabileceği birbirinden farklı tasarımlar yer alıyor.


Yeni Sezonda Tasarım İddiası
Sizi günlük hayatın rutininden uzaklaştırarak heyecan verici destinasyonlarda hissettirecek koleksiyonda, topraksı renkler ön plana çıkarılıyor. Moka ve kumun sıcak tonlarından soluk pembe tonlarına kadar değişen topraksı renk paletinin öne çıktığı koleksiyonun her parçası tasarım iddiasını ortaya koyuyor ve floral desenlerin birlikte kullanıldığı takımlarda farklı desenler, sanatsal bir anlayışla bir araya geliyor.

Modada Özgürlük
Üst düzeyde feminen, sofistike ve elegan tarz anlayışlarının hakim olduğu koleksiyonda yer alan korseli kemerlerle bel çizgilerine vurgu yapılırken kadınsı hatlar feminenliği gözler önüne seriyor. Sezonun sofistike ruhunu koyu renk ve farklı boyutlardaki çiçek desenlerinin yer aldığı tasarımların yanında, doğanın elementlerinin işlendiği nakış detaylı tasarımlar ile omuzları başrole taşıyan büzgü ve bol kol detayları karşımıza çıkıyor. Her stil ve ruha uygun İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile modada özgürlüğün sınırlarını zorlayan Koton, volümlü etek ve tül elbiselerle herkesin modasına en trend parçalar ile dokunuyor.


Yenilikleri keşfedin
Koton 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’nunda elbiseden pantolonlara kadar bir çok modelde etkisini gösteren volan hareketli parçalar stilinize hareket katarken, feminen ve sofistike görünümlü volümler ve oversize ürünler de dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi