Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar/Yaz Rotası Meksika ve Yucatan’ın Kalbi Merida

Gustosu ve gezgin ruhu ile Cacharel, yeni sezonda rotasını renkli kültüre sahip Meksika'ya çeviriyor. Fransız ekolü, 2017 İlkbahar/Yaz K...

Gustosu ve gezgin ruhu ile Cacharel, yeni sezonda rotasını renkli kültüre sahip Meksika'ya çeviriyor. Fransız ekolü, 2017 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ilhamını ise Merida’dan alıyor.

Meksika’nın Yucatan Yarımadası’nda bulunan ve tarihi taşlarında yazılı toprakların başkenti Merida, Mayalar’a dayanan kültürü, renkleri ve dokuları ile Cacharel’in Traveler Style rotasına dahil oluyor. İngiliz model, müzisyen ve oyuncu James Rousseau “cool” tavrı ile bu sezon da markanın yüzü.

Otantik Doku ve İlham
Kasaba ile şehir arasında, naif yanını koruyan bu rota en güçlü yönü olan Merida renkleri ile tasarımlara hayat veriyor. Renk paletinde sezonun öne çıkanları arasında terakota, taş rengi, lacivert, gri ve kök yeşili bulunuyor. Maya anıtlarından, Meksika seramik ve taş desenlerine, egzotik çiçeklerden palmiyelerin gölgesine kadar bölgedeki her öğe birer ilham noktası. Cacharel’in özenle hazırladığı, alışılagelmişin dışındaki desenleri ilhamını bölgeden alarak fark yaratan, vazgeçilmez ürünler sunuyor.

Zamansız Estetik
Sezonda tasarımlar, maksimum konfor, kırışmazlık, hafiflik, iz yapmayan teknoloji ve kolay taşınabilirlik detayları ile donatıldı. Hem formal hem casual giyime uygun, kendi içinde hibritleşmiş tasarımlar, serin tuşeler, klasik detaylara yenilik getiren modern incelikler Cacharel’in sundukları arasında. Konforu artırılmış chino pantolon ve beyaz gömlek gibi sezonun vazgeçilmezlerinin yanı sıra Cacharel, erkek modası için eşofman takım elbise gibi yeni alternatifler de sunuyor. Keten, kösele ve pamuk gibi klasikler, Cacharel’in gustosu ile modern bir yoruma kavuşup tekrar şekilleniyor. Aksesuarlar ve ayakkabılar ise konforu sindirmiş halleri ile daha modern ve daha kullanışlı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe