Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sportif Detayları Sokak Modasına Yön Veriyor!

Tasarımcı Hilal Genç’in Las Vegas’ta hayat verdiği Eleven markası ile sadece spor salonlarında görmeye alıştığımız kıyafetler artık sokak mo...

Tasarımcı Hilal Genç’in Las Vegas’ta hayat verdiği Eleven markası ile sadece spor salonlarında görmeye alıştığımız kıyafetler artık sokak modasına yön veriyor.

Şehirli kadınlar, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak seçimlere ve daha rahat bir giyim tarzına yönelmeye başladılar. Spor taytları, spor sütyenlerini şık günlük parçalarla kombinleyerek gündüzden geceye devam edebilecekleri “activewear” tarzını benimsemeye başladılar. Eleven markası ise “activewear” ın Türkiye’deki öncülerinden olmak üzere doğdu.

ÖZGÜRLÜK VE DEĞİŞİMİN YENİ ADRESİ : ELEVEN
Eleven Turkiye’nin tasarımlarında 11 sayısının içinde barındırdığı değişim, özgürlük, enerji ve ilk olanı yapmayı seven tavrını bulabilirsiniz. Şehirli modern kadının feminen duruşunu Eleven Türkiye, yeni sezonda özgürlük ve değişim ile yeniden tanımlıyor. Geometrik desenler; rahatlık ve şıklıkla buluşuyor. Sportif detaylar, parlak doku, file pencereler ile bir araya gelerek sofistike bir duruş sergiliyor. Eleven kadını activewear da ultra feminen bir tavır ile karşımıza çıkıyor.

Eleven’ın tasarım detaylarının yanı sıra uzman el işçilikleri ve kullandıkları ileri teknoloji performans kumaşları ile fark yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi