Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çalışan kadınlar ayakkabıyı çok seviyor

Nasıl bir ayakkabı arıyorsunuz? Şık ama çok da yüksek olmayan bir stiletto, süet bir bot, rugan bir Oxford… Aradığınız bütün ayakkabılar Mec...

Nasıl bir ayakkabı arıyorsunuz? Şık ama çok da yüksek olmayan bir stiletto, süet bir bot, rugan bir Oxford… Aradığınız bütün ayakkabılar Mecrea’da sizi bekliyor.

Her gün şehrin karmaşası, stres, iş ve evdeki sorumluluklarla boğuşan kadınlar, şıklıklarından ödün vermek istemiyor. Üstelik sadece şık olmak da yetmiyor, giydiklerimizin rahat olması, geceden gündüze uyum sağlayabilecek parçalar olması da önem taşıyor. Özellikle konu ayakkabı olduğunda kadınlar, bütün bunlara daha fazla özen gösteriyor.

İşte tam da bu nedenle çalışan kadınlar için ayakkabı seçimi kimi zaman zahmetli bir sürece dönüşebiliyor. Şık, rahat ve uygun fiyatlı ayakkabı bulmak için mağaza mağaza dolaşmak gerekiyor.

Eğer bir de her yerde olmayan farklı bir şeyler arıyorsanız işiniz daha da zorlaşıyor. 2500’e yakın modeli bir arada sunan Türkiye’nin en büyük ayakkabı platformu Mecrea ile kadınların işini kolaylaştırıyor. Birkaç tıkla en şık ve rahat ayakkabıları kapınıza kadar getiren Mecrea, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara ayakkabı seçimleri için şunları öneriyor:

Eğer çalıştığınız yerde resmi giyiniyorsanız stilettolar her zaman kurtarıcınız olacaktır. Çok fazla ayakta durmak zorundaysanız 11-12 cm ve üzeri çok yüksek ayakkabılar yerine 2-2,5 cm topuğa sahip ya da dolgu topuklu modelleri tercih edebilirsiniz. Nude stilettoları neredeyse her renk kıyafetle kullanabilirsiniz. Siyah stilettolar da mutlaka gardırobunuzda bulunmalı…


Çok fazla aksesuar ya da detayın kullanılmadığı bootie modellerini de ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz. Maskülen bir havaya sahip Oxford ve loafer’ları da kumaş pantolonlarla, blazer ceketlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Özellikle rugan, süte-rugan olanlar ofiste daha şık görünecektir. Ayrıca bu ayakkabıları hafta sonu jean pantolonlarınızla da giyebilirsiniz. Ofiste rahat kıyafetleri tercih ediyorsanız slip on modeller ve kalın tabanlı spor ayakkabılar kurtarıcınız olacaktır. Bu ayakkabıları hem elbiselerinizle hem de her tür pantolonla kullanabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi