Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çin'de mağaza açarak dünya pazarında büyüyor

Victoria’s Secret, büyüleyici dünyası ve sevilen ürünleriyle ile artık Şangay’da. Victoria’s Secret Çin’deki ilk iki büyük metrekareli ful...

Victoria’s Secret, büyüleyici dünyası ve sevilen ürünleriyle ile artık Şangay’da.

Victoria’s Secret Çin’deki ilk iki büyük metrekareli full assortment mağazasını Şangay ve Çengdu açıyor. Şangay’daki açılışa ünlü melekler Alessandra Ambrosio ve Josephine Skriver’ın yanı sıra bu sene Victoria’s Secret defilesinde yer alan iki Çinli güzel Ming Xi, ve Sui He katıldı. 10 Mart’ta gerçekleşecek Çengdu açılışında Alessandra ve Sui yine mağazada sevenleriyle buluşuyor olacak.

Türkiye’de Victoria’s Secret tüm iç giyim koleksiyonları, güzellik ürünleri ve PINK koleksiyonlarını bulabileceğiniz full assortment mağazaları Zorlu Center, Akasya Cevahir AVM ve Mall of İstanbul’da yer almakta. Victoria’s Secret güzellik ve aksesuar konseptli mağazaları ise; Palladium AVM, İstinyePark, City’s Nişantaşı, MarmaraPark, Maltepe Park, AnkaMall, Kent Park, Next Level AVM, Forum Bornova ve Agora AVM’de yer alıyor. Victoria’s Secret’ın renkli ve büyüleyici dünyasıyla tanışmak için Türkiye mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe