Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar-Yaz sezonunun çarpıcı trendleri

Trendyol, Ayakkabı Festivali ile ayakkabı tutkunlarını tam kalbinden vuracak. Hummel, İnci, Hotiç gibi gözde markalarının hem yeni sezon hem...

Trendyol, Ayakkabı Festivali ile ayakkabı tutkunlarını tam kalbinden vuracak. Hummel, İnci, Hotiç gibi gözde markalarının hem yeni sezon hem de indirimli koleksiyonlarının yer alacağı festival 15 Mart’a kadar sürecek.

Sezonun nabzını tutan koleksiyonları ile moda severlerin gözdesi olan Trendyol, ayakkabı tutkunlarını sevindiriyor. 15 Mart’a kadar sürecek Ayakkabı Festivali İnci, Hotiç, Hummel gibi sevilen markaların en göz alıcı modellerini moda severlerle buluşturuyor. Her gün 25.000 farklı ayakkabı seçeneğinin özel fiyatlarla sunulacağı Trendyol’da hayallerinizdeki ayakkabıyı bulmak çok kolay!

Şık topuklu ayakkabı modellerinden, spor modellere kadar geniş ürün yelpazesine sahip butikler ayakkabı aşıklarını heyecanlandıracak. Sezonun en taze trendlerinin yanı sıra indirimli ürünlerin de yer aldığı Trendyol Ayakkabı Festivali farklı renk ve tarzlarda binlerce ürün ile stilinizin tamamlayıcısı olacak.

İlkbahar-Yaz sezonunun çarpıcı trendleri bilekten bağlı modeller, püskül ve nakış detayları, metalik tonlar ve retro desenlerin yer aldığı göz alıcı modeller Trendyol ayakkabı butiklerinde stiliyle ön plana çıkmak isteyenleri bekliyor.

Trendyol Ayakkabı Festivali’ndeki markalara Trendyol mobil uygulamasından 7/24 ulaşabilir, alışveriş keyfini dilediğiniz yerde yaşayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi