Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadını şık yapan abartılı giysiler değildir

Çocukluk hayali olan R • C U T markasını Nişantaşı’ndaki şık mağazasında hayata geçiren tasarımcı Ela Batur, modaya farklı bir soluk katıyor...

Çocukluk hayali olan R • C U T markasını Nişantaşı’ndaki şık mağazasında hayata geçiren tasarımcı Ela Batur, modaya farklı bir soluk katıyor. 

“Kadını şık yapan abartılı giysiler değil, sadelik, detaylar ve tavırladır” diyen genç modacı; maskülen, minimal ve modern markasıyla kadınlara özgüven kazandırıyor

Genç moda tasarımcısı Ela Batur’un yarattığı marka R • C U T, Nişantaşı’ndaki şık mağazası ile tasarım dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Çocukluk hayali olan R • C U T markasını hayata geçiren Batur, plastik cerrah olan babasından gelen estetik anlayışı ve Türkiye’nin ilk sanayicilerinden olan dedesinden aldığı üretici mirasını sentezleyerek modaya farklı bir soluk katıyor.

ABARTISIZ, SADE VE ÖZGÜN

Maskülen, minimal ve modern bir marka olan R • C U T’un en belirgin özelliği sadeliği ve titizliği önemsemesi... Daha çok soğuk renk skalasına sahip bir koleksiyon yaratmayı hedefleyen tasarımcı, kadın giyiminde abartıyı minimuma indirgeyerek, özgün kesimler ve sıra dışı tasarımlara imza atıyor. Böylece kadınlara kendilerini özgüvenli hissettirmeyi, kadınsılık anlayışını maskülen bir tarz ile harmanlamayı hedefliyor.

ŞIKLIĞIN SIRRI TAVIRLARDA!

Ela Batur; kadının güçlü kimliğini giysilerindeki yoğunluktan ziyade, sade parçaları, aksesuarları, kendi fiziksel güzelliği ve tavrıyla tamamlayarak ön plana çıkarması gerektiğini savunuyor. Kendi oluşturduğu koleksiyonun yanı sıra talebe göre çizgisi doğrultusunda kişiye özel tasarımlar da yapıyor. Çizgisinden ödün vermeyen R • C U T, her sezon müşterilerine yeni keyifler sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi