Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Koton Yırtık Jean yüzü Teoman oldu

Erkek modasındaki iddiasını güçlendiren Koton, Yırtık Jean reklam kampanyası için Teoman ile anlaştı. “Şimdi Moda Paramparça” sloganıyla yür...

Erkek modasındaki iddiasını güçlendiren Koton, Yırtık Jean reklam kampanyası için Teoman ile anlaştı. “Şimdi Moda Paramparça” sloganıyla yürütülecek kampanya yeni sezon erkek modasını Teoman’ın ikonik tarzıyla yansıtıyor.

Moda trendlerini belirleyen kategorilerine yırtık jean ile yeni bir halka ekleyen Koton, yeni reklam kampanyası için Türk Rock Müziği’nin efsane ismi Teoman ile bir araya geldi. Müzisyen kimliği kadar kendine özgü stiliyle de dikkat çeken Teoman, yırtık jean koleksiyonu için yürütülecek reklam çalışmalarında Koton’un yüzü olacak.

Ünlü müzisyenin, popüler şarkısı Paramparça’yı yeniden yorumladığı reklam filminin moda tutkunları kadar Teoman hayranlarının da ilgisini çekmesi bekleniyor. Yırtık jean koleksiyonu ile özgün bir kategori daha oluşturan Koton, Teoman ile birlikte farklı yaş gruplarından ve çevrelerden tüketicilere ulaşmayı hedefliyor. Kampanyayı “Şimdi Moda Paramparça” sloganıyla hayata geçiren Koton, yırtık jean ile başlayarak, erkek tüketicilerin de ilgi odağı olacak koleksiyonlarla, erkek modasında fark yaratacak bir yaklaşım benimsiyor.

Reklam kampanyasında yer almasıyla ilgili konuşan Teoman, “Ben jean seven ve her zaman giyen biriyim. Jean gömlek ve pantolonların gardırobumda daima önemli bir yeri oldu. Bu anlaşma öncesinde de Koton’dan bu tarz ürünler için alışveriş yapıyordum. Bu açıdan uyumlu bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Kendi stilime uyan bir marka ve ürün kategorisiyle, kendi yaşam tarzımı yansıtan bir reklam filmi çektik. İzleyenlerin de beğeneceğini umuyorum” şeklinde konuştu.

‘Erkeklerin de ilk moda durağı Koton olacak’
Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz “Yeni ve farklı işlere imza atmayı seviyoruz. Yırtık jean koleksiyonumuz trend oluşturan yaklaşımımızın yeni bir ürünü olarak ortaya çıktı. Erkek modasında daha etkin olmak ve erkek müşterilerin Koton ile bağını güçlendirmek adına onların ilgisini ve beğenisini çekecek bir bakış açısı geliştirdik. Bu koleksiyonun erkek müşterilerimizden de yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde erkeklerin de ilk moda durağı olmak istiyoruz. Teoman’ın da bu stratejiye çok iyi hizmet edecek bir değer olduğunu düşünüyoruz. Koton ve Teoman markaları birbiriyle çok iyi uyum sağladı ve ortaya bizi oldukça heyecanlandıran, çok konuşulacağına inandığımız bir iş çıktı.” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe