Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi's İle Klasikler Yeniden Hayat Buluyor

Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, 1873’ten bugüne gitgide gelişen yenilikçi ruhu sayesinde nesiller boyunca denimseverlerin s...

Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, 1873’ten bugüne gitgide gelişen yenilikçi ruhu sayesinde nesiller boyunca denimseverlerin sadakatini kazandı.

Levi’s®, sahip olduğu denim uzmanlığı ile özgün ve zengin geçmişinden faydalanarak, bu sezon herkesin çok sevdiği ve günümüze uyarlanmasını arzuladığı vintage görünümlü modern denimler yarattı.

Levi’s®, İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nu müziğin süzgecinden geçirerek yeniden tasarladı. İkonik marka, yeni koleksiyonda ilham perisi olarak gördüğü ve tasarımlarında sıklıkla hissettirdiği müziğin yanı sıra insanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu kutluyor. Bu sezonki koleksiyon, 60’lar ve 70’ler gibi eski tarz klasikleri ve yeniden tasarlanan 501® Skinny gibi yeni Levi’s® ürünlerini kapsıyor.

Orange Tab
60’ların karşı kültüründe doğan ve gençlik isyanının sembolü olan Orange Tab, Red Tab ürünlerinin yerine heyecanlandırıcı bir alternatif sunuyor. Vintage koleksiyonerleri için değerli bir koleksiyon olan Orange Tab, İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu için geri döndü. Orange Tab, 60’ların sonları ve 70’lerin başındaki isyankâr devrimci ruhu yakalayarak yeni ürünler ve kumaşlarla güncellendi.

Kadınlar için bootcut modeline sahip klasik 517™, fermuar detaylarıyla öne çıkan A-line etek, Kick Flare salopet ve kırpılmış 505™C’yi içeren Orange Tab serisinde, erkekler için ise 517™ jean, 510™ Skinny, 505™C ve vintage ruhu taşıyan Trucker jacket yer alıyor.

501® Skinny
501®, 1873’ten beri sayısız sanatçı tarafından kendilerini ifade etmelerini sağlayan bir parça oldu. 501® Stretch ve 501®CT’de olduğu gibi 501® Skinny de yapılan güncellemelerle birlikte Levi’s® 501® ailesine katıldı. Orijinal 501®’in mirasına ve klasik görüntüsüne sadık kalınarak güncellenen 501® Skinny, daha dar paçalarla bugüne uyarlandı.

Kadınlarda 700 Serisi vintage bir görünümle güncellendi. Levi’s®, yeni koleksiyonda gelişmiş streç kumaşlar sunmaya devam ederken eski tarz bir görünüm kazandıran kumaşlara da odaklanıyor. 502™ Regular Taper, 512™ Slim Taper ve 541™ Athletic Fit, erkekler için farklı alternatifler sunuyor.

Günlük tarzda kolayca giyilebilecek olan Levi’s® klasiği cepli tişörtler, sweatshirtler ve Western gömlekler ile Batwing logolu sweatshitler, ikonik Batwing t-shirtler, 711 Skinny veya yeni 501® Skinny ile uyumlu bir görünüm yakalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe