Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Marin ve Akdeniz temalardan esinleniyor

Avrupa’nın ilk Jean markası Mustang Jeans, Ä°lkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda marin ve Akdeniz temalardan esinleniyor.  Denim felsefesini do...

Avrupa’nın ilk Jean markası Mustang Jeans, Ä°lkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda marin ve Akdeniz temalardan esinleniyor. 

Denim felsefesini doÄŸal ve özgün olmaya dayandıran Mustang Jeans’in yeni koleksiyonu ‘YapabileceÄŸiniz en iyi ÅŸey kendiniz olmaktır’ mottosuyla yola çıkıyor. Mustang Jeans’in kalıpları ve kaliteli kumaÅŸları sezona damgasını vuracak.

Mustang Jeans yeni sezona Akdeniz sahillerinden esinlenen koleksiyonu ile damga vurmaya hazırlanıyor. Modada ulaşılabilir şıklığın adresi Mustang Jeans Ä°lkbahar-Yaz sezonunda doÄŸallığa geri dönüyor. Koleksiyona Akdeniz’in enerjik ve rahat ruh hali ilham veriyor. Ä°ÅŸlenmemiÅŸ görünümlü konik ve düz kesim denimler, hafif ve özgün renklendirmelerle sade ve rahat bir yazın müjdesini veriyor.


Koleksiyonda yer alan jeanleri tamamlayan polo tişörtler, günlük giyimde şıklığın anahtarı rengarenk gömlekler ve keten ÅŸortlar dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan Candiani pantolonlar ise Akdeniz’in neÅŸeli ve flörtöz ruhundan ilham alıyor. Mustang Jeans Ä°lkbahar-Yaz sezonunda modanın trend renklerine odaklanarak lacivert, haki, siyah, gri, sarı, beyaz, bordo, ve mavi tonlarından oluÅŸan geniÅŸ bir renk paleti sunuyor.

Desenlerin ve mavi tonlarda denizci çizgilerinin incelikli kullanımı Akdeniz yaşam tarzına yeni bir yaklaşım getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe