Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Niyazi Erdoğan’ın 2017 Sonbahar/Kış koleksiyon

Niyazi Erdoğan’ın Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonunda ilham kaynağı ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan grafik tasarımcısı ...


Niyazi Erdoğan’ın Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonunda ilham kaynağı ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan grafik tasarımcısı Yurdaer Altıntaş. 2016 yılında Türk Tasarım Danışma Konseyi Onur Ödülüne de layık görülen, uluslararası üne sahip Yurdaer Altıntaş’ın “Siyah ve Beyaz” serisi koleksiyonun çıkış noktasını oluşturuyor. Grafik tasarımcısının leke arayış serüvenine şahitlik eden koleksiyonda günlük kullanılabilecek tasarımlar ile aktif spor giysileri bir araya geliyor.


Rahat siluetlerin ön planda olduğu koleksiyonda, siyah ve beyaz desenler Altıntaş’ın illüstrasyonlarının izdüşümleri olarak tasarımlara yansırken, paletten sıçramış hissi uyandıran mavi ve sarı renklerle harmanlanıyor. Klasik görünümü destekleyen yünlü kumaşların yanı sıra aktif spor giysileri için kullanılan scuba ve techno kumaşlar Niyazi Erdoğan’ın imzası haline gelen sportif dokunuşu öne çıkarıyor. Koleksiyonun en çok dikkat çeken bileşeni denim parçalar ise koleksiyona dinamizm katıyor.

Koleksiyonun kreatif direktörlüğünü her sezon olduğu gibi Barış Çakmakçı üstlendi. Defilenin koreografisi Akif Oruk’a ait. Podyumda Med-Cezir dizisinin sevilen oyuncusu Ali Aksöz’ün de yürüdüğü defilenin 70’li yılların rock ruhunu yansıtan müzikleri ise yine oldukça ses getirdi. MAC’in profesyonel makyaj artistlerinin hazırladığı makyaja Makas ekibinin tasarladığı saçlar eşlik ediyor. Defilenin hazırlık aşaması videosu StreetStyleTurkey.com ekibi tarafından hazırlanırken, katalog çekimi de Oktay Bingöl tarafından Dolapdere Gaia Gallery’de yapıldı.


Sonbahar/Kış 2017 Koleksiyonunda yer alan tüm denim ürünler, dünya pazarlarının lider üretici firmaları arasında yer alan TAY GROUP şirketlerinden TAYPA’nın yaklaşık yarım asırlık konfeksiyon tecrübesi ve sektörün en önemli denim teknoloji yatırımları arasında yer alan CreaTay Yıkama ve Arge merkezinde geliştirildi. Niyazi Erdoğan’ın tasarımı olan defile ayakkabıları Lig Sports’a, tüm spor ürünler ise Maraton Sports’a ait.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe