Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bir Yaz Rüyası

Camicissima, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonu için ilhamını İtalya’da ustalıkla üretilen teknelerden ve yat dünyasını çevreleyen yaşam tarzının...

Camicissima, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonu için ilhamını İtalya’da ustalıkla üretilen teknelerden ve yat dünyasını çevreleyen yaşam tarzının zarafetinden alıyor.

Yeni sezonun gözdesi olacak Camicissima koleksiyonu hafif dokuma kumaşları, göz alıcı tasarımları ve mükemmel kalıpları ile erkek giyiminde sofistike ve konforlu bir dönemin kapılarını açıyor. İlkbahar-Yaz koleksiyonunun ferah ve yenilikçi ruhunu yansıtan gömlekler, İtalyan ustaların mirasını günümüzün modern stili ile buluşturuyor.

Camicissima’nın sezonun nabzını tutan tasarımları, orijinal yaka kesimleri ve yüksek kalite kumaşları ile günün her anında ihtiyaçlarınızı karşılayacak gömlekler sunuyor. Camicissima’nın dinamik ruhunu ve sokak modasının şıklığını yansıtan Trendy serisi beyaz, mavi, turkuvaz, sarı ve kırmızı tonların ağırlıkta olduğu Akdeniz renk paleti ile erkek giyiminde yenilikçi kombinasyonlar için mükemmel bir temel oluşturuyor. İnce ve hafif yapısıyla dikkat çeken baskılı keten gömlekler ise sofistike ve çabasız şıklığın anahtarını sunuyor.

Koleksiyonda yer alan trikolar, geniş renk yelpazesi, V-yaka ve bisiklet yakaların yumuşacık dokusu ile yaz akşamları için ilk tercihiniz olacak. Esnek ve pamuklu dokumalar kullanılan pantolonlar sezonun trendlerini yakalarken konfordan ödün vermiyor. Mavi, yeşil ve kırmızı tonların hakim olduğu pantolonlar şık kesimleri ile stilinizin tamamlayıcısı olacak.

İlkbahar-Yaz sezonunun vazgeçilmez trendi Bomber ceketler, denizci kırmızısı, mürdüm, asker yeşili tonları ile koleksiyonun marin stilini destekliyor. İtalyan şıklığının kodlarını barındıran Blazer ceketler, yumuşak ve hafif dokuları ile bahar aylarının değişken hava koşullarında Camicissima erkeğinin dinamik ve modern stilini tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe