Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çok Özel Bir Yaz Koleksiyonu

Vakko Erkek, yine çok özel bir koleksiyonla yeni sezona merhaba diyor. Vakko Erkek’in İlkbahar-Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar,...

Vakko Erkek, yine çok özel bir koleksiyonla yeni sezona merhaba diyor. Vakko Erkek’in İlkbahar-Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar, avangart çizgiler, usta el işçiliği ve üstün kumaş teknolojisiyle buluşuyor.

Stil sahibi erkeğin vazgeçilmez markası Vakko, zamansız parçaları en iyi kalite kumaşlar ve kusursuz el işçiliği ile buluşturduğu İlkbahar-Yaz 2017 Erkek Koleksiyonu’nda, Vakko geleneğinden gelen asaleti güncel moda kodlarıyla yorumlayarak modern bir şıklık sunuyor. Koleksiyonda, ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmez renkleri beyaz, ekru ve gri tonları yumuşak dokularla buluşarak Vakko Erkeğinin maskülen zarafet anlayışını ortaya koyuyor.

Yumuşak dikişli jersey jacket ve knitted tasarımlar konforlu bir şıklık sunarken, koton, jakarlı veya baskılı kumaşlı gömlekler ince yaka detaylarıyla ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Sezonun bir diğer öne çıkan parçası ise pileli pantolonlar. Pileli pantolonlar, Vakko Erkek Koleksiyonu’nda güncel moda kodlarıyla yorumlanarak retro bir stil sunuyor. Vakko erkeğinin “smart casual” görünümü ise ise şıklıktan taviz vermeden konfor sağlayan sneaker’larla tamamlanıyor.

Vakko Erkek İlkbahar-Yaz 2017 Koleksiyonu, yumuşak hatlı akışkan kumaşların incelikli dikiş teknikleriyle işlendiği, Vakko geleneğinin modernize edildiği çarpıcı parçalardan oluşan benzersiz seçenekleri ile yeni sezonda da konforlu ve etkileyici bir görünümün odak noktası olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe