Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gardıroplar yeniliğe açılıyor

Birbirinden seçkin markaların bir arada olduğu farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap eden Özdilek giyim kategorisi, İlkbahar - Ya...

Birbirinden seçkin markaların bir arada olduğu farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap eden Özdilek giyim kategorisi, İlkbahar - Yaz koleksiyonu ile yeni sezonu tüm enerjisiyle karşılıyor. Baharın tazeliği ile dinamik ve capcanlı bir koleksiyon sunan Özdilek’te bu yaz kıyafetler karnaval havasında…


Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da uygun fiyatlarla, zengin ürün çeşitliliğini bir araya getiren Özdilek, sezonun en gözde parçalarını gardıroplarınıza taşımanıza eşlik ediyor.

Günün her saati giyimine renk katan kadınlar için…
Kadın giyimde siyahın asaletine; enerjisi yüksek sarı, turuncu ve kırmızılara karışan maviler heyecan katarken; çiçek desenleri, marine esintileri ve geometrik dokunuşların hakim olduğu parçalar gardıroplarda yerini almaya hazırlanıyor. Omzu açık bluzlar, kloş etekler, şifon elbiseler, spor ceketler kadınların vazgeçilmezi olurken, pastel tonlar da koleksiyondaki yerini alarak, ferah ve nostalji sevenlerin beğenisine sunuluyor.

Erkek giyimde renk karnavalı
Sıcak ve yumuşak tonların hakim olduğu erkek koleksiyonunda ise mavi ve tonları ön plana çıkıyor. Yazın enerjik tonlarını üzerinde taşıyan ceketleri, günün her saati giyilebilecek casual kombinlerle tamamlamanıza eşlik eden koleksiyon, klasik giyimde de yaz aylarına özel açık renk ve keten kumaşlar ile üretilmiş takım elbiseleri erkeklerle buluşturuyor.

Dinamik çocuk koleksiyonu ile çocuklar ve gençler; yine canlı ve rengarenk...
Çocuk giyiminde de, desenli elbiseler, jeanler, mini etekler ve şortların yanı sıra rengarenk tişörtler, çocuklarınızın stilini bir üst skalaya taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi