Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Maceraya davet!

Modanın yenilik öncüsü Koton Erkek koleksiyonu, zorlamasız ve cool stil önerileri sunarak, en yeni trendlere doğru keyifli bir yolculuk vade...

Modanın yenilik öncüsü Koton Erkek koleksiyonu, zorlamasız ve cool stil önerileri sunarak, en yeni trendlere doğru keyifli bir yolculuk vadediyor.

Erkek modasının tarzını belirleyen tasarımlarla yeni sezona giriş yapan Koton 2017 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu şıklık ve konforu ön plana çıkarıyor. Zorlamasız cool bir tavra sahip koleksiyonda yer alan yırtık jeanler hem tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin hem de konforundan ödün vermek istemeyenlerin radarına giriyor.

Koleksiyon, beyaz Jean ceketlerin beyaz Jean pantolonlarla, takım elbiselerin basic t-shirtlerle kombinlendiği rahat ve şık bir moda anlayışını ortaya koyuyor.

Erkek stilinde yeniliğin modayla buluşturulduğu koleksiyon, geniş ürün yelpazesi ve ürünlerde kullanılan renk seçenekleriyle ruhunu tarzına yansıtmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Yeni Bir Militer Yorumu
Koton’un yeni sezon erkek koleksiyonunda, safari ve toprak renkleri ile farklılaÅŸtırılmış Military ürünleri dikkat çekiyor. Militer stilin safari ve toprak tonlarıyla yorumlandığı parçalar zorlamasız, özgüvenli ve cool duruÅŸu öne çıkarıyor.

Retro Desenlerin Hakimiyeti
Retro stilini yansıtan açık yakalı ve kısa kollu gömleklerin yanı sıra hafif parkaların da yer aldığı koleksiyon küçük çiçekler ve tropikal baskılı tasarımlarla günlük stile nostaljik bir dokunuş yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Kotonun bu seneki jeanleri çok iyi hem bayan hem erkek koleksiyonları clasic stilin ötesinde.

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe