Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda severlerin gözdesi olmaya hazırlanın

Trendyol, yeni sezonda içinizi ısıtacak rengarenk beachwear koleksiyonu ile trendleri plaja taşıyor. Trendyol’un renkli ve fark yaratan mayo...

Trendyol, yeni sezonda içinizi ısıtacak rengarenk beachwear koleksiyonu ile trendleri plaja taşıyor. Trendyol’un renkli ve fark yaratan mayo ve bikini modelleri moda severlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.



TRENDYOL Beachwear Koleksiyonu, bu sezon moda severlerin cesur ve farklı tarzlarına ilham kaynağı oluyor. Göz kamaştıran bikini, mayo ve plaj kıyafetleriyle yazın heyecan verici hissi, Trendyol Beachwear koleksiyonuyla yakalanıyor.

Renkli modeller, en trend formlar, derin dekolteli mayolar, tül, dantel nakış ve trok detaylarıyla Trendyol Beachwear kolesiyonu sizi kumsalın parlayan yıldızı yapacak. Koleksiyon, enerjik renkler ve iddialı modelleriyle yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor.

Sezonun trend renkleri olan pembe, mor, mavi, kırmızı ve yeşil, modern kombinlerle öne çıkıyor. Moda tutkunları koleksiyonda yer alan iddialı plaj kıyafetleri ile sahilde şıklıklarından ödün vermeyecekler. Fark yaratan ve her tarza uygun güçlü beachwear koleksiyonu bütün dikkatleri üzerinize çekerek, yazın enerjik havasını yansıtacak.




✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe