Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vazgeçilmez Parçalar” Butiği

Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı sıvı çamaşır deterjanı markası Perwoll, Türkiye’nin lider moda e-ticaret sitesi Trendyol.com ile moda...

Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı sıvı çamaşır deterjanı markası Perwoll, Türkiye’nin lider moda e-ticaret sitesi Trendyol.com ile modaseverlerin dikkatini çekecek bir işbirliğine imza atıyor. Moda tutkunlarının vazgeçemeyecekleri, gardıroplarına ekleyip yıllarca giymek isteyecekleri parçalardan oluşan Perwoll’ün Trendyolmilla - Vazgeçilmez Parçalar” Butiği, 8-21 Nisan tarihleri arasında Trendyol.com’da…

Türkiye’nin ilk hassas sıvı çamaşır deterjanı Perwoll, moda ile buluştuğu işbirliklerine bu defa da Trendyol.com butik işbirliği ile devam ediyor. Perwoll serisinden günlük giysilere özel hassas bakım sağlayan Perwoll Bakım&Onarım Trendyolmilla koleksiyonundan, modaseverlerin vazgeçemeyecekleri parçaları seçti. Bu özenle seçilen butiğin modelliğini ise, moda bloggerları Elvin Levinler ve Gamze Biran yaptı. Elvin ve Gamze’nin Perwoll ile Trendyol’dan kendi vazgeçilmez parçalarını seçtikleri ve onları giyerek kamera karşısına geçtikleri çekimin enerjisi, karelere de yansıdı. Butik, 8 Nisan’da Trendyol.com’da açılacak ve 21 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu özel işbirliği kapsamında Perwoll’ün Trendyolmilla – Vazgeçilmez Parçalar butiğinden yapılan her alışverişin bir de özel armağanı var; Perwoll Bakım&Onarım. “Trendyolmilla - Vazgeçilmez Parçalar” butiğinden her gün giymek istedikleri parçaları alan modaseverler bu giysileri Perwoll Bakım&Onarım ile yıkayarak uzun süre ilk günkü gibi giyebilecekler.

Siz de yıllarca vazgeçemeden giyeceğiniz parçaları seçmek için 21 Nisan’a kadar Perwoll’ün Trendyol.com’daki “Trendyolmilla - Vazgeçilmez Parçalar” butiğini ziyaret edin, Perwoll’ün Bakım&Onarım ürün hediyesi ile sık sık yıkadığınız ve tekrar tekrar büyük bir zevkle giydiğiniz parçaları ilk günkü formuyla koruyun. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe