Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Western' stilini sokaklara taşıyor

Ole by Koton kadınları, western stilini, feminen ve kural yıkan parçalarla tamamlıyor. Eğlenceli ve genç ruhlara hitap eden Ole by Koton k...

Ole by Koton kadınları, western stilini, feminen ve kural yıkan parçalarla tamamlıyor.

Eğlenceli ve genç ruhlara hitap eden Ole by Koton koleksiyonu bu sezon western stili ile karşımıza çıkıyor. İddialı feminenliğin ön planda olduğu koleksiyon, farklı boyutlarda giyinme cesareti veriyor. Çok uzun veya çok mini alt gruplar, crop ya da tül üstlerle tamamlanarak şehirli, özgüven sahibi bir stilin altını çiziyor. Koleksiyondaki festival ruhundan esinlenerek hayata geçen diğer parçalar ise kuralların kırıldığı, gezgin ve özgür ruhlara özel en yeni moda önerilerini sunuyor.

Ole by Koton 2016-2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda uzun etekler, süper mini şortlar, yıpranmış ve yamalı bebek mavisi Jeanlar, kimono ve örgü crop bluzlar yer alıyor. Koleksiyon, western stilinin ikonik süet ve denimlerinin, pamuklu poplin gömlekler ve tül üzerine işlemeli bluzlarla bütünleşmesiyle fark yaratıyor.

Jean’de western etkisi
Ole by Koton 17 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki beyaz, yıpratılmış ve yamalı denimler, sezonda özgür ruhların stilini tamamlıyor. Feminenliğinden ödün vermeyen parçalarla tamamlanan görünümler şehirli, cool bir siluet çiziyor.

Festival ruhu Ole by Koton koleksiyonunda
Eğlenceli ve yaratıcı stillere öncülük eden kimonolar, bol paça pantolonlar, mini denim şortlar, şal ve etnik desenlerle biraya gelerek festival ruhuna ortak oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe