Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelinliklerde bahar esintisi

Hayallerinizdeki gelinlik için hala karar veremediyseniz, sektörün öncü markası AKAY’ın her vücut tipine uygun kiÅŸiye özel tasarımlarından b...

Hayallerinizdeki gelinlik için hala karar veremediyseniz, sektörün öncü markası AKAY’ın her vücut tipine uygun kiÅŸiye özel tasarımlarından birini seçerek rüyalarınızdaki görünüme kavuÅŸabilirsiniz.

Orijinalliğin, zarafetin ve kalitenin harmanlandığı özgün koleksiyonları ile gelinlik denince ilk akla gelen isim olan AKAY, gelin adaylarının vücut yapısına ve tarzına göre kişiye özel gelinliklere imza atıyor.

Tüm zamanların en romantik dokunuşu olan dantel, güpür ve tüller gelin adaylarının tüm zarafetini ortaya çıkarıyor. Kaliteli özel kumaşlardan oluşan modellerde, üç boyutlu çiçekler, göz alıcı işlemeler, bazen de sade kesimli minimal farklılıklar ön plana çıkıyor. Sırt dekolteleri, dantel kollar, demonte askılar ve balık modeller de prenses ihtişamıyla göz kamaştırmak isteyen gelinlere hitap ediyor.

Trend yaratan öncü kuruluş AKAY, düğün sonrası partiler için hazırlanan mini gelinlikleriyle de dikkat çekiyor. AKAY, hem nikah seremonilerinde, hem de düğün mekanına gidene kadar tercih edilebilecek mini gelinlikleriyle, gelin adaylarına keyifli ve rahat bir alternatif sunuyor.

Gelinlik ve Aksesuar Seçiminde Uyumu Yakalayın
GelinliÄŸin tamamlayıcısı olan taç, kemer, toka ve ayakkabı gibi birçok aksesuar da AKAY’ın zengin koleksiyonu arasında yer alıyor. Ayrıca kendi niÅŸan kostümünü, kına gecesi elbisesini ve kaftanını seçmek isteyen gelin adayları, stil sahibi anneler ya da özel davetlerde kendini gecenin yıldızı hissetmek isteyenler diledikleri tüm modelleri AKAY’da bir arada bulabiliyor. Bunun yanı sıra erkekler için kiÅŸiye özel damatlık da hazırlanıyor.

Gelinlik sektörünün öncüsü AKAY, Türkiye’nin ilk Büyük Beden Koleksiyonu’nu hayata geçirdikten sonra Türkiye’nin ilk Nedime Koleksiyonu’nu hazırlayarak fark yaratmaya devam ediyor. Düğünler, gelinler için olduÄŸu kadar gelinin en yakın arkadaÅŸları ve akrabaları için de büyük önem taşır. Bu özel günde geline eÅŸlik etmek isteyen nedimeler için oluÅŸturulan özel koleksiyonda birbirinden şık elbiseler göz kamaÅŸtırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe