Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Serinliğin tadını çıkarırken güneşten de korunun

Devrimsel teknolojileri ile outdoor sektörünün öncü markası Columbia, yaz sıcaklarının tadını açık havada çıkarmak isteyen macera severler i...

Devrimsel teknolojileri ile outdoor sektörünün öncü markası Columbia, yaz sıcaklarının tadını açık havada çıkarmak isteyen macera severler için mükemmel çözümler sunuyor. Omni-Freeze Zero ve Omni-Shade teknolojileri ile yazın en sıcak günlerinde Columbia ile serinliğin tadını çıkarırken güneşten de korunacaksınız.

Her sezon özgün tasarımları son teknolojilerle birleştirerek Outdoor tutkunlarına yenilikçi çözümler sunan Columbia, yaz sıcaklarında outdoor aktivitelerden vazgeçmek istemeyenlerin beklentilerine geniş ürün yelpazesiyle karşılık veriyor.

Yaz aylarında spor severleri zorlayan terleme problemine teknolojik olarak çözüm getiren Omni-Freeze Zero, yaz sıcaklarına ferahlatıcı bir çözüm sunuyor. Teri aktive edip buharlaştırma sürecini hızlandıran mavi halkalar sayesinde Omni-Freeze Zero ürünleri kullanıcıda sonsuz bir serinlik hissi sağlıyor. Sık kullanıma ve yıkanmaya dayanıklı olarak üretilen Omni-Freeze Zero, yaz aylarında spor yapmanın zorluğunu ortadan kaldırıyor.

Üstün serinletici Omni-Freeze Zero teknolojisine ek olarak, gömlek, t-shirt ve pantolonlarda bulunan Omni-Shade teknolojisi ile açık havanın tadını çıkarırken güneşin zararlın ışınlarından korunacaksınız.

Hareketli ve sağlıklı yaşamı destekleyen Columbia, cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak için özel olarak geliştirilen Omni-Shade teknolojili ürünleriyle fark yaratıyor. Ürinler, Columbia tarafından özel olarak geliştirilen sıkı dokuma sistemi ile cildi UVA ve UVB ışınlarından koruyor. Güneşin zararlı ışınları ve cilt kanseri arasındaki ilişkiye dikkat çeken Columbia, Omni-Shade ürünleri ile sağlıklı yaşama destek oluyor.

Columbia’nın üstün teknolojili ürünleri ile bu yaz da doğanın ve ferahlığın tadını çıkaracaksınız. Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi