Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz meyvelerinden ilham alınan koleksiyon

LC Waikiki, çocukları yaz koleksiyonunda canlı, sıcak, cıvıl cıvıl renklerle buluşturuyor. LC Waikiki çocuk koleksiyonu, sarı, yeşil, fuşy...

LC Waikiki, çocukları yaz koleksiyonunda canlı, sıcak, cıvıl cıvıl renklerle buluşturuyor.

LC Waikiki çocuk koleksiyonu, sarı, yeşil, fuşya ve pembe renklerinin ve neon versiyonlarının da yer aldığı canlı ve sıcak renklerle, mevsimi tatil havasına uygun karşılıyor.

Meyve bahçesi gibi çocuklar
Yaz meyvelerinden ilham alınan koleksiyonda çocukların sevdiği hayvanların figürleri de sıkça kullanılıyor. Karpuz, ananas, limonun yanı sıra çocukların vazgeçemediği tat dondurma grafikleri de tişörtlerdeki yerini alıyor.

Kız çocuk ürünleri tropikal çiçekler ve tropikal hayvanlardan oluşan desenler ve renkli çizgilerle destekleniyor. Çiçekli desenler ve nakışlardan oluşan askılı atletler, omuzu açıkta bırakan bluzlar bu yaz kız çocuklarının vazgeçilmezi olacak.

Erkek çocuk ürünleri neon renklerin ağırlıkta olduğu deniz, köpek balığı, palmiye, çiçek desenli natürel bir temadan oluşuyor. Aplikeler, metraj baskılar, yağ yıkamalı tişörtler yazın en sıcak günlerinde küçük beylerin tercih edeceği ürünler arasında yer alacak.

Bebekler rahat ve şık
Bebekleri için rahatlığı, trendy görünümü ve sağlıklı ürünleri seçen anne-babalar için ise örme ürünler ile 3D detayların eğlenceli hale geldiği şort ve taytlar yer alıyor. Dokuma ürünlerde hem cool hem rahat harem pantolonlar, denim ürünlerinde ise şıklığından vazgeçmeyecek bebekler için renkli, tüllü detayların bulunduğu keyifli bir koleksiyon sunuluyor.

Çocuklar denizin keyfini LC Waikiki ile birlikte çıkarıyor
Kız çocukları tütülü, püsküllü, fırfırlı detayların yer aldığı tasarımlarla şıklıklarını plaja da taşıyor. Sarı, pembe, turkuaz, fuşya, yeşilin yer aldığı mayo ve bikiniler simetrik çizimler ve desenlerle adeta yarışıyor.

Erkek çocuklar da ise mayolarında yer alan yeşil, mavi, sarı tonları ile ön planda yer alırken sevilen deniz hayvanlarının ve karakterlerin çizimleri ile plajın efendileri olarak boy gösteriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe