Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hareketli kumaşlarıyla tüm kadınların gönlünü çalıyor

Rafine tasarımların yeni adresi “bust2” ; “YİRMİDÖRT” koleksiyonu ile gardırobunda kült parçaları sevenlere sesleniyor. Günümüz kadınların...

Rafine tasarımların yeni adresi “bust2” ; “YİRMİDÖRT” koleksiyonu ile gardırobunda kült parçaları sevenlere sesleniyor.

Günümüz kadınlarının, yoğun metropol hayatlarından ilham alan bust2, kendine ve işine vakit ayırmak isteyen dinamik kadınlara hitap ediyor. Yirmidört koleksiyonu, kişisel hayatında her şeyden önce anlamlı şıklığa önem veren kadınların hayatının merkezinde olmayı hedefliyor. Fonksiyonelliğin yanında stil sahibi olmanın ön plana çıktığı “yirmidört” koleksiyonu gardıropların en zamansız parçası haline geliyor.

Sakinlik ve ihtişamı aynı anda bir araya getiren, yalın çizgisiyle modernist kadınların tercihi olan Bust2, hareketli kumaşlarıyla da tüm kadınların gönlünü çalıyor.

Zamana yolculuk :
Yirmi dört koleksiyonuna ilk baktığınızda 90’lı yılların vazgeçilmez karakteri Carrie Bradshaw’ı görebilirsiniz. Tül üzeri süzene kumaştan ceket altına, tütü eteklerin geçmişe yapılan yolculukta
modern kadın unsurlarının gizli mesajını verdiğini fark edeceksiniz.

Zarafetin sesi “ İNCİ “ :
Tek parçalı kombinasyonlar, zaman ve enerji tasarrufu için birebir. İnci detaylı, askılı elbiseler ve yine inci düğme detaylı ceket elbiseler dinamik kadınların stillerine kolayca adapte olabiliyor. Uzun yıllar gardıroplarımızın baş köşesinde kalmaya aday inci askılı bluzlarıyla, inci paçalı pantolonları kolaylıkla kombinleyerek aranılan şıklığa ulaşabilirsiniz.

bust2, yirmidört koleksiyonuyla kuralları kaldırıyor.
Tek parçalı kombinasyonlar, zaman ve enerji tasarrufu için birebir. İnci detaylı, askılı elbiseler ve yine inci düğme detaylı ceket elbiseler dinamik kadınların stillerine kolayca adapte olabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi