Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mükemmel ‘casual’ görünüme kavuşun

Dockers® erkekleri bu sezon da baharın getirdiği dinamizme en şık ve rahat şekilde ayak uyduruyor. Jilet gibi bir görünün yanı sıra hareket ...

Dockers® erkekleri bu sezon da baharın getirdiği dinamizme en şık ve rahat şekilde ayak uyduruyor. Jilet gibi bir görünün yanı sıra hareket kabiliyeti de sunan Alpha Skinny Tapered ile, iş veya keyif fark etmiyor; erkekler ajandalarındaki her plana uyum sağlayacak, mükemmel ‘casual’ görünüme kavuşuyor.

Baharın enerjisi iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Giderek yoğunlaşan iş günleri, mesai sonrası planları, hafta sonu gezmeleri derken, erkeklerin yaşamı da hareketleniyor. Sadece Cuma günlerini değil, tüm haftayı ‘casual’ yaşayan Dockers® erkekleri için, yılın bu en dinamik dönemine eşlik edecek mükemmel çözüm ise, Alpha Skinny Tapered oluyor.

Alpha Skinny Tapered’in şık kesimi mükemmel erkek siluetini yaratmanın en hızlı yolunu sunuyor. Rahatlık sunan streç özelliği ise, erkeklerin jilet gibi görüntülerini tüm gün boyunca koruması için, kumaşa tam da ihtiyacı olan miktarda uygulanmış. Vücudun doğal bir parçasıymış gibi hissettiren bu pantolonlar, geniş renk, desen ve kumaş seçenekleriyle, her tarzdan erkeğe hitap ediyor.

Alpha Skinny Tapered, günlük giyim tercihlerini yaparken fonksiyonel ihtiyaçlarını farkında olan, ancak tarzından da asla ödün vermeyen gerçekçi erkeklerin bu bahar dönemindeki en önemli yardımcısı olacak. Tüm gün boyunca özgüvenli ve rahat hissettiren bu pantolonlar, erkeklerin gardırobundaki diğer parçalarla da rahatlıkla uyum sağlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe