Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Teşekkürler Baba, Sevgin Hep Yanımda!

Koton, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı “Babası ve Oğlu” Koleksiyonu ile babalar için çok özel hediye önerileri sunuyor. Farklı tarzl...

Koton, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı “Babası ve Oğlu” Koleksiyonu ile babalar için çok özel hediye önerileri sunuyor. Farklı tarzlara yönelik trend ürünler ile Babalar Günü bu yıl da Koton ile çok şık geçecek.

Türkiye’nin trend yaratan moda markası Koton, yeni sezonun en gözde modellerini Babalar Günü’nde, babalarına şıklık armağan etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Erkek çocuklarının ilham aldıkları babaları ile bir örnek giyinmesi konseptinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyon, Babalar Günü’ne özel olarak eş tasarımlar şeklinde sunuluyor. “Babası ve Oğlu” Koleksiyonu, babalar ve oğullarının stil ve tarzlarını birleştirerek bu özel günü daha da anlamlı kılıyor.

Koleksiyonda yer alan bir örnek tişört ve şortun yanı sıra Lugat365 koleksiyonunda bulunan “Baba” yazılı tişörtler de Babalar Günü için unutulmayacak hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi