Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'The 501®Jean: Stories of an Original' belgeseli

Geçtiğimiz yüzyılın en önemli moda simgelerinden olan Levi's® 501®‘in kültürel bir fenomene dönüşme hikâyesinin anlatıldığı “The 501®Jea...

Geçtiğimiz yüzyılın en önemli moda simgelerinden olan Levi's® 501®‘in kültürel bir fenomene dönüşme hikâyesinin anlatıldığı “The 501®Jean: Stories of an Original” belgeseli ünlü isimlerin katılımıyla Hole Academie' de izlendi.

1873 yılından bugüne tasarladığı her koleksiyonla jean tutkunlarının dikkatini çeken Levi's®, dünyanın en çok giyilen jean’i 501®’i Hole Academie’de gerçekleşen özel belgesel gösterimiyle kutladı.

Didem Soydan ve Umut Eker’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Aslı-İlker Kızmaz, Pelin Akil-Anıl Altan, Oben Budak, Alexander Kokoskeriya, Güray Gürsel, Leo Lunatic gibi isimler katıldı.

“The 501® Jean: Stories of an Original” orijinal 501® serisinin kültürel geçmişini ve etkileşimlerini etkileyici bir dille anlatıyor. Sağlam ve zamansız duruşuyla hala ilk günkü güncelliğini koruyan ikonik model, günümüzde de modern zamana ilham veren dizaynı ile stilinde öncü olmaya devam ediyor.

20 Mayıs 1873’de Levi’s® insanların giyim tarzını sonsuza kadar değiştirecek olan “jean”i yarattı. 100 yıldan fazla süre boyunca 501®; giyildi, yırtıldı, onarıldı, biçimlendirildi ve günümüze kadar her tarza uyum sağladı. Nesiller boyunca işçilerden rock yıldızlarına kadar kendini ifade etmek isteyen herkes tarafından tercih edilen 501®, tarz görünmek isteyenlere ilham veriyor. Yıllar içinde hayranlık uyandıran kıyafetlerden biri olan ikonik jean, tüm dünyada stil ikonu olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi