Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni koleksiyonla bu yaz pişti olmak yok!

Penti plaj sezonunu açıyor… 50.000 farklı kombin yapılabilecek geniş koleksiyonla bu yaz pişti olmak yok! Geçtiğimiz sezon yok satan kolek...

Penti plaj sezonunu açıyor… 50.000 farklı kombin yapılabilecek geniş koleksiyonla bu yaz pişti olmak yok!

Geçtiğimiz sezon yok satan koleksiyonla plajlara damga vuran Penti, bu sezon iddiasını ikiye katlıyor. Tatilin ve yazın hatırlattığı ne varsa koleksiyonuna taşıyan marka bu sezon çekimlerini de gerçekleştirdiği Meksika’ya kadar uzanıyor. Karıştır&Yakıştır temasıyla farklı kombin yaratmaya sevenlere 50.000 farklı seçenek sunan Penti pişti olmaya son diyor!

‘Mystic/Goa’, ‘Ethnic Mash/Zanzibar’, ‘Tropic/Hawaii’, ‘Blue Riviera’, ‘Minimal/St Tropez’ ve ‘Synergy/Ibiza’ temalarıyla yaza merhaba! El yapımı ve tığ işçiliği detaylarıyla kontrast vurguları cesur renklerle buluşturan ‘Mystic/Goa’, etnik baskıların fırfır detaylarıyla zenginleştiği ve bohem tarzların gözdesi olacak ‘Ethnic Mash/Zanzibar’, tropikal ve botanik desenlerin renklerle dans ettiği ‘Tropic/Hawaii’, marin severlerin hiti olacak ‘Blue Riviera’, parlak kumaşların düz renklerle buluştuğu ‘Minimal/St Tropez’ ve eğlenceli desenlerin neon renklerle, zımbalarla dans ettiği ‘Synergy/Ibiza’ yaz tatiline hazır!


6 farklı hikayeyle oluşturulan geniş koleksiyonun yanı sıra bu sene bir ilke imza atan Penti, kumsal düğünlerinin ve balayının vazgeçilmezi olacak tasarımları ‘Bride’ kapsül koleksiyonuyla karşımıza çıkarıyor.

Penti, temalarla uyumlu kaftanları, kıyafetleri, şapkaları, terlikleri, çantaları ve çeşitli aksesuarları bu sezon da unutmuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi