Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bayan Sevgiliye Alınacak Hediyeler

Bayan sevgiliye doğum günü hediyesi fikirlerini sunarken cinsiyete göre ayırmak ve en güzel hediyeleri sunmak istiyoruz. Dostlar iyi günde...

Bayan sevgiliye doğum günü hediyesi fikirlerini sunarken cinsiyete göre ayırmak ve en güzel hediyeleri sunmak istiyoruz.

Dostlar iyi günde, kötü günde hep yanımızda olmasını istediğimiz kişilerdir. Peki, arkadaşınızın doğum günü yaklaşırken nasıl bir hediye alacağınızı düşündünüz mü? Eğer hala düşünmediniz veya karar veremediyseniz sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri sunmak istiyoruz.

Bayana Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri


Kişiye Özel Kalpli 3 Boyutlu LED Lamba
Sevgiliye hediye almadan önce onun kendini özel hissettirmesini istiyorsanız tercih edebileceğiniz ilk ürün 3 boyutlu kalpler ile süslenen LED gece lambası. Hem şık görünümü, hem de işlevselliği ile arkadaşınızın odasındaki vazgeçilmez eşyalar arasında yer alacak olan bu ürün aynı zamanda uygun fiyatı ile de bir bayana hediye olarak verilebilecek hediyeler arasında yer alıyor.

Kişiye Özel Çanta ve Cüzdan
Bayanlar için en iyi hediyelerden biri de sürekli olarak yanlarında taşıdıkları çanta ve cüzdandır. Bir kadın için yaş kaç olursa olsun çanta ve cüzdan vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Her ne kadar onlarca çanta ve cüzdana sahip olsalar da yeni bir ürünü heyecan ile karşılayacaklardır. Bununla birlikte tercih edeceğiniz çanta veya cüzdanı hediye edeceğiniz kişiye özel olarak hazırlatarak daha anlamlı olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle arkadaşınız mutlu olacak ve her zaman sizi hatırlayacak bir hediyesi olacak.

Ayıcıklı Kokulu Taş Hediye Sepeti
Kadınlar zannettiğimiz gibi pahalı hediyeleri sevmezler. Onlar için hediyelerin tamamı değerli olur iken sevimli bir ayıcık ile birlikte çiçek şeklindeki kokulu taşlardan oluşan sepet etkileyici bir hediye olacaktır. Arkadaşınıza etkileyici ve unutmayacağı bir hediye almak istiyorsanız bu alternatife göz atabilirsiniz.

Erkeğe Doğum Günü Hediyeleri


Cüzdan ve Kalem Seti
Erkekler için her zaman hediyenin kullanışlı olanı daha makul ve heyecan uyandıranıdır. Erkeklerin en büyük aksesuarı cüzdan ve kalemleri olur ilken kendi isimlerinin veya fotoğraflarının yer alacağı cüzdan ve kalem seti erkeğe verilecek en güzel doğum günü hediyeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Bu hediyelerden birini tercih edebilir iken ikisini de aynı anda hediye olarak verebilirsiniz.

Kişiye Özel Çakmak
Eğer hediye vereceğiniz kişi tütün ürünlerini kullanıyorsa ona özel bir çakmak hazırlatabilirsiniz. Tütün ürünleri tüketen erkekler için çakmak hem önemli bir yardımcı, hem de önemli bir aksesuardır. Son dönemlerde erkekler kullandıkları çakmakların tasarımlarına işlevselliği kadar dikkat eder iken güzel bir çakmak ile gönlünü fethedebilirsiniz.

Saat
Saat, erkeklere sunulan klasik hediyeler arasında yer alıyor diye düşünebilirsiniz. Ancak standart saat modellerini bir kenara bırakıp daha kişiselleştirilmiş ve özenle hazırlanmış saat modelleri oldukça etkili bir hediye olacaktır. Hayal gücünüzü kullanarak tasarlatacağınız saatler uygun fiyatları ile doğru hediyeler arasında yer alıyor.

Diğer Hediye Seçenekleri

Kişiye özel olarak hazırlatacağını hediyeler ile birlikte arkadaşınızın kişisel özelliklerine ve hobilerine göre de hediye seçimi yapabilirsiniz. Eğer bir türlü aradığınız hediyeyi bulamadıysanız yüzlerce farklı doğum günü hediyelerinin yer aldığı buldumbuldum.com u ziyaret etmenizi öneririz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi