Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bohem, yalın ve zarif: White Collection

Gelinlik koleksiyonlarında her tarzdan kadının beğenilerine hitap edecek yüzlerce farklı tasarıma yer veren Oleg Cassini, son olarak White C...

Gelinlik koleksiyonlarında her tarzdan kadının beğenilerine hitap edecek yüzlerce farklı tasarıma yer veren Oleg Cassini, son olarak White Collection ile bohem gelinlerin kalplerini fethediyor. 

Yalın ve zarif çizgisiyle öne çıkan bu modeller, kırda, kumsalda veya sahilde düzenlenen destinasyon düğünlerine çok yakışıyor. Üstelik sadece giyiminde değil, hayat tarzında da yalınlığı tercih eden gelin adayları, gelinliklerine Oleg Cassini’de en hızlı şekilde ulaşabiliyor.

Her kadının gözünde canlandırdığı evlilik seremonisi birbirinden farklıdır, gelinliği de öyle. Oleg Cassini, White Collection ile işlemeler ve danteller yerine sadeliği tercih eden bohem gelin adaylarına hitap ediyor.

Oleg Cassini uzmanlığı ile tasarlanan bu gelinlikler, kırda, kumsalda veya sahilde düzenlenen destinasyon düğünlerine çok yakışıyor. Ayrıca, yalın ve zarif çizgisiyle White Collection modelleri, gelinlere dilediği aksesuarla, çiçekler veya takılarla tasarıma kendi yaratıcı dokunuşunu yapma imkanı sunuyor. Doğal görünümlü saç modelleri ve belki de çıplak ayaklarla tamamlanan özgün kombinlerin belirleyici parçası oluyor.

Her kadın gelinlik seçimi için aylar öncesinden hazırlık yapmak istemeyebilir. Gelinliği gibi hayat tarzında da yalınlığı seçen gelin adayları, Oleg Cassini’ye gelerek aynı gün içinde gelinliğine kavuşabilir. Gerekli olursa, tadilat sürecini de en hızlı şekilde tamamlayabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe