Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler

İstediğinizden fazlasını bulacağınız Eclectic Concept Store, özgün tasarımlardan oluşan ürünleri, kişiye özel tasarımları, sade, şık ve sami...

İstediğinizden fazlasını bulacağınız Eclectic Concept Store, özgün tasarımlardan oluşan ürünleri, kişiye özel tasarımları, sade, şık ve samimi ortamı ile Bebek’ te moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor! Eclectic Concept Store’ da siz de tasarımın bir parçası olun!

Eclectic Concept Store, müşterilerine giyimden ev dekorasyonuna kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Alıştığımız concept store’ların aksine mağaza içerisinde konumlandırılmış atölye alanı ve ürün kumaşları ile kişiye özel tasarım hizmeti vererek müşterisine dilediği tasarımın kumaşını seçme fırsatı sunan Eclectic Concept Store farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenlerin favori adresi olacak!

Eclectic Concept Store ürünleriyle tanışın!
Eclectic markasının yanı sıra; el işçiliği ile yapılmış kot ceketler, payetli pantolonlar ve yaz günlerinde beach şıklığına uyabilecek mayo tasarımlarına sahip Azza Vera, tamamı post modern çizgilerden oluşan ev dekorasyonu markası Saleenart, etnik desenleri bir araya getiren tasma, kolye, bileklik gibi tasarımlarıyla dikkat çeken ve İstanbul’da ilk defa mağaza olarak Eclectic Concept Store’da yer alacak ürünleriyle La Petite Idylle, son günlerin trendleri arasında yer alan “dilek kolyeleri” tasarımlarıyla Make a Wish Design, Colombia’dan özel olarak getirtilen ve kesinlikle ilk görüşte vurulacağınız tasarımlara sahip olan Hilo Wayuu Art çantalar mağazada yer alacak markalar arasında yer alıyor.

Ebru sanatının kıyafetle bütünleştiği muhteşem görsellikteki ürünler, Eclectic Concept Store’da yer alan markaların mağaza için özel olarak tasarlayacağı ürünler de müşterilerin beğenisine sunulacak. Müşteriler için özel olarak yurtdışındaki vintage shop’lardan seçilen, başka bir eşi olmayan çanta ve ayakkabılar da yine mağazada sergileniyor olacak.

Bebek’ te ki yeni adresiniz!
Bebek’te konumlandırılmış olan mağaza sade ve şık bir çizgide tasarlanarak misafirlerine ferah ve keyif alacakları bir atmosfer sunuyor. Eclectic Concept Store, sizi tasarlatmak istediğiniz kıyafetin hazırlanma aşamasında mağazanın bahçesinde keyifle kahvenizi yudumlayıp tasarım sürecinin bir parçası olmaya davet ediyor. Bu yeni nesil concept store’da her şey fazlasıyla düşünülmüş!
Eclectic Concept Store ürünleri sadece İstanbul ile sınırlı kalmayarak içinde bulunduğumuz yaz ayları boyunca Alaçatı’da yer alan seçili mağazalarda ve beach’lere kurulan cornerlarda yer alacak.
Mağazadan içeri adımınızı attığınızda kendinizi tüm detayları size özel olarak incelikle düşünülmüş ve tasarlanmış bir yerde hissedeceksiniz. Alışverişten daha fazlasını sizlere sunmak için hazır olan Eclectic Concept Store stil sahibi herkesi tanışmaya davet ediyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe