Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Giorgio Armani, 2017-18 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu

Giorgio Armani 2017-18 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu’nda; özgür, bilinçli, zarif bir biçimde başkaldıran bir Armani kadını karşımıza çıkıy...

Giorgio Armani 2017-18 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu’nda; özgür, bilinçli, zarif bir biçimde başkaldıran bir Armani kadını karşımıza çıkıyor

Giorgio Armani, 2017-18 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu; akıcı silüetler, parlak renkler ve birbiriyle uyumlu parçalarla istikrarlı bir çeşitlilik sunuyor.

Siyahın ağırlık gösterdiği koleksiyonda; yakut kırmızısı, ametist moru ve zümrüt yeşili siyahla birleşerek veya siyahın içinden doğarak tasarımları göz alıcı bir hale getiriyor.

Kapitone satenin parıltısı, tiftiğin, kadifenin ve etkileyici jakarın yumuşaklığıyla farklı kumaşlar bir bütün oluşturuyor.

Kırmızı ve parlament mavisi, şal yaka, kuşak ve büyük ceplerle hareketlendirilmiş dökümlü palto, en dikkat çeken tasarımlar arasında başı çekiyor.

Pantolon, ceket, elbise gibi tasarımlara hayat veren kadife yeni koleksiyonda loaferlarda kombinleniyor.

Etekli ve dökümlü pantolonlar kadınlara rahat ve cool bir görünümün anahtarını sunuyor.

Soyut bir yağlı boya tabloyu andıran ceket ve paltolar tasarımlara sanatsal bir hava katıyor.

Zengin renk ve model çeşitliliğine sahip kısa ceketler ise elbiseler, etekler ve pantolonlarla büyük bir uyum sağlıyor. Fötr şapkalar koleksiyonda neredeyse her kombinle eşleştirilerek cool ve maskülen bir hava estiriyor.

Giyinmek, kıyafetlerin ve aksesuarların içgüdüsel şekilde bir araya getirildiği şiirsel ve kişisel bir ifade halini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe