Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcak kışa hazır mısınız?

Örgü zamansız sanatını modern çizgilerle buluşturuyor. İpek Arnas’ın zarif, elegan, fark yaratan ve güçlü kadınlar için, örgü çeşitliliğiyle...

Örgü zamansız sanatını modern çizgilerle buluşturuyor. İpek Arnas’ın zarif, elegan, fark yaratan ve güçlü kadınlar için, örgü çeşitliliğiyle görsel ilizyona dönüştürdüğü 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu Solid Water; hayatın başlangıcı olan sudan ve sualtı yaşamından ilham alıyor.

Suyun akışkan doğasını modern formlarla buluşturarak bu kışın moda parçalarına imza atıyor. Koleksiyonda bulunan keskin çizgilerle su altı yaşamındaki canlılar geometrik formlarıyla ele alınıyor.

Çabasız cool stiliyle fark yaratan yirmi yedi parçalık örgü koleksiyonunu sunuyor. Koleksiyon minimal bir çizgiyle maksimal bir moda duruşu yaratıyor. Şık aynı zamanda kullanımı rahat tasarımlardan oluşan koleksiyonda; kazaklar, hırkalar, elbiseler, büyük cepli fonksiyonel atkılar ve bereler baş rolü üstleniyor.

Sıcak günlerde vücudu serin tutan; soğuk günlerdeyse sıcak tutan doğal yünlü iplikler ve doğal viskon iplikler koleksiyondaki modern formlara hayat veriyor.

Navy mavi, Gümüş rengi, pudra, parlak turuncu, bordo ve beyaz renkleri ile soft tonlar arasından göz kırpan canlı renkleriyle eğlenceli ve sıcak geçecek bir kışı müjdeliyor.


Solid Water koleksiyonunda İpek Arnas, metaforlarla alışılagelmişin dışında fark yaratan desenlere yer verirken aynı zamanda geometrik formlarla da görsel ilizyonlar yaratıyor.

2017-18 kışında sık sık karşımıza çıkacak mevsimsiz ve zamansız ince trikoları lazer kesimli flare kollar ultra modern biçimde yorumlanıyor. Sezonun hit parçalarından oversize kazaklar, ayrı bir boyut kazanarak yeniden yorumlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe