Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tesettür Giyimin Kış Hali

Kış mevsimine geçişlerde hırka oldukça çok kullanılır. Hem üşümeyi engeller, hem de şık bir hava katar. Hırka kullanımında en önemli konu ko...

Kış mevsimine geçişlerde hırka oldukça çok kullanılır. Hem üşümeyi engeller, hem de şık bir hava katar. Hırka kullanımında en önemli konu kombininizi iyi bir şekilde tasarlamaktan geçiyor. İyi yapılmayan kombinler çok sevdiğiniz hırkanızı gösterişsiz gösterebilmektedir. Tesettürlü kadınlar için de tesettür hırka neredeyse her mağazada kolaylıkla bulunuyor. Çünkü uzun hırkaları her kadın tercih ettiği için, özellikle tesettür giyim satılan yerlere uğramak gerekmiyor. Sonbahar ve kış mevsiminde oldukça çok kullanılan kahverengi rengini, hırkalarınızla tamamlayın. Kahverengi etek ve kazak ikilisini, turuncu ve sütlü kahve tonundaki bir hırka ile birleştirebilirsiniz. Hava sanıldığından soğuk ise sütlü kahve tonu eldivenler hırkanızla bütünleşmiş olacaktır. Daha spor bir görünüm istediğinizde yine kahverengi hırkayı, kot pantolon ve krem rengi kazakla kombinleyebilirsiniz.

Rengarenk Kabanlar

Tesettürlü kadınları kış aylarında mutlu edecek çeşit çeşit rengarenk kabanlar mevcut bulunuyor. İyisini seçmek çok para vermekle eşit olmuyor elbette. İnternet sitelerindeki mağazalardan indirim zamanlarını yakalayarak, kışınızı daha mutlu geçirin. Siyahı, kahverengisi, mürdümü, laciverti, haki yeşili, grisi, sarısı, kırmızı vb. çoğu renk tesettür kışlık kaban serisinde bulunuyor. İster tek renk, ister iki renk, dilerseniz de çoğu rengin birleşimi ile oluşan kaban modellerini tercih edebilirsiniz. Sütlü kahve kaban rengini kot pantolon, kahverengi topuklu çizmelerle kombin yapabilir, aynı kabanı kot pantolon siyah topuklu çizme ve siyah şalla kullanabilirsiniz. Bol beyaz pantolon kullandığınızda üzerine aldığınız yeşil renk kabanı, ister spor ayakkabılarla ister topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz. Pantolon üzerine geçirdiğiniz kabanların model ve rengin aynısını üst kıyafetinizde de tercih ederek farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çoğalan Çeşitleri İle Kaplar

İster istemez seçeceğiniz her kıyafet sizi yansıtır. Kaliteli bir görünüm vermek için kıyafetlerinizi o yönde kullanmanız gerekiyor. Tesettür sahibi kadınlarda kap seçimi bu nedenlerle öncelik gösterilmesi gereken bir seçim oluyor. Fazlaca seçenekleri bulunan tesettür kap modelleri sizi şaşırtmasın. Uygun kombini yapabileceğiniz kap modellerini almak daha iyi olacaktır. Çünkü her ne kadar beğendiğiniz kabı aldıysanız da, iyi yapılmamış kombinler kabınızı sandığınız gibi şık göstermeyecektir. Aldığınız kaba uygun renkleri kullanarak kombininizi tamamlamakta yarar sağlanır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi