Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ünlü Modeller Bu Çantaları Kullanıyor

Hepsiburada’nın girişimci kadınları desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında ürünler...


Hepsiburada’nın girişimci kadınları desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında ürünlerini müşterilerine ulaştıran ihtiyaç sahibi kadınların tasarladığı ve ürettiği ürünler dünyaca ünlü modeller Adriana Lima, Izabel Goulart, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana’ya dek ulaştı.

Hayata geçirdiği projeler, ürettiği teknoloji ve çözümlerle Türkiye’de e-ticaretin kaldıracı ve dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada’nın mayıs ayında hayata geçirdiği Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında dijital dönüşümünü tamamlayan Turquise Tassel isimli girişimci kadın markasının ürünleri kısa zamanda birçok kişiye ulaştı.

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Türkiye’ye gelen ünlü top modeller Adriana Lima, Izabel Goulart, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana’ya da hediye edilen Turquoise Tassel çantalar, ünlü modellerin beğenisini kazandı. Üretim hikayesi hakkında da bilgi verilen çantaları çok beğendiklerini belirten ünlü modellerden Izabel Goulart, çok sevdiği turkuaz rengi taşıyan çantasını özel günlerde mutlaka kullanacağını belirtti.

İhtiyaç Sahibi Kadınlar Üretiyor, Hepsiburada’dan Türkiye’ye Ulaşıyor

Hayata tutunmaya çalışan kadınların emeğiyle üretilen, Naz Kurtoğlu girişimi ile kurulan Turquoise Tassel (Turkuaz Püskül) çantalar, Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında Hepsiburada platformu üzerinden Türkiye’ye ulaşıyor. Bir destek projesi olarak ortaya çıkan ve büyük ilgi gören el örgüsü çantalar, üzerlerindeki Türk desenleri ve motifleriyle de büyük ilgi çekiyor.

Hepsiburada tarafından hayata geçirilen Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında işini kurmak, büyütmek ve e-ticarete taşımak isteyen kadınlar, teknoloji desteği, komisyon indirimi, promosyon ve reklam desteği, ürün listelemede öncelik, ödeme sistemleri komisyonlarında indirim, kargo desteği gibi avantajlardan faydalanıyor. Turquoise Tassel çantalar ve diğer girişimci kadın ürünlerine Hepsiburada platformunda yer alan girişimci kadın ürünleri kategorisinden ulaşılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe