Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni bağcık sistemi ile tek bir ayakkabıda sınırsız stil seçeneği

PUMA’nın her zevke hitap eden ve stile göre uyarlanabilme özelliği taşıyan yeni NETFIT bağcık sistemi, tek bir ayakkabıda sınırsız stil seçe...

PUMA’nın her zevke hitap eden ve stile göre uyarlanabilme özelliği taşıyan yeni NETFIT bağcık sistemi, tek bir ayakkabıda sınırsız stil seçeneği sunuyor. 

Bu yeniliğe sahip yeni performans ayakkabısı IGNITE NETFIT de bağcık bağlama tarzı üzerinde sınırsız kontrol ve seçeneğe sahip olmanızı sağlıyor.

Spor yaparken tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak olan IGNITE NETFIT yeni bağlama teknolojisi ile yapacağınız spora mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve sporunuzdan maksimum verimi almanıza yardımcı oluyor.

PUMA’nın yenilik ve performans ekipleri tarafından kullanıcılara rehber olması amacıyla 5 bağlama tekniği öneriliyor; standart bağlama, stabilite bağlama, geniş ayak bağlama, dar ayak bağlama ve topuk destekli bağlama. Fakat olanaklar bununla sınırlı kalmıyor. Her türlü tarz, ihtiyaç ve ayak şekline göre bağlanabilen IGNITE Netfit ile yaratıcılığınızı ortaya koyarak yeni trendin öncesi siz olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi