Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gigi Hadid ile ortak tasarladığı koleksiyon

Sonbahar 2017 ‘TommyXGigi’ kapsül koleksiyon, Tommy Hilfiger’ın uluslararası süper model ve marka yüzü Gigi Hadid ile ortak tasarladığı üçün...

Sonbahar 2017 ‘TommyXGigi’ kapsül koleksiyon, Tommy Hilfiger’ın uluslararası süper model ve marka yüzü Gigi Hadid ile ortak tasarladığı üçüncü koleksiyon olma niteliğini taşıyor.

Tommy Hilfiger Amerikalı süper model ve global marka yüzü Gigi Hadid ile ortak tasarladığı Sonbahar 2017 TommyXGigi koleksiyonunu tanıtıyor. Kadın spor giyimi, ayakkabı, saat, gözlük ve aksesuarlardan oluşan koleksiyon, Londra Moda Haftası kapsamında 19 Eylül 2017 günü gerçekleşecek “See Now Buy Now” formatındaki TOMMYNOW defilesinde ilk kez görücüye çıkacak. Sonbahar 2017 ve İlkbahar 2017 sezonlarında büyük başarı elde eden TommyXGigi ortak koleksiyonlarının ardından önümüzdeki iki sezon daha Tommy Hilfiger kadın giyiminin marka elçiliğini sürdürecek olan Gigi Hadid, İlkbahar 2018 TommyXGigi koleksiyonunu da Tommy Hilfiger ile birlikte tasarlayacak .

Tommy Hilfiger bu konuda şu yorumda bulundu: “Sonbahar 2017 sezonumuzda rock-and-roll stil ve kural tanımaz bir ruh öne çıkıyor. Gigi ve ben, bu sezonun muhteşem ve biraz da cüretkar bir his yaratmasını istedik ve tasarım sürecinden büyük keyif aldık. Gigi’nin hep bir moda ikonu olduğuna inandım. Gigi, üçüncü kapsül koleksiyonda moda ile rock-and-roll arasındaki sınırları daha flu hale getiriyor.”

Sonbahar 2017 TommyXGigi koleksiyonu, kural tanımayan bir yaklaşımı feminen bir yorumla harmanlıyor. Doksanlı yılları ve ikonik rock-and-roll stilini anımsatan görünümlerde oversize orantılar ve sportif etkilerle denemeler yapılıyor. Koleksiyonun özel kumaşları arasında lüks kadifeler, parlak deriler, denim ve flanel yer alıyor. Logolarda metalik çivi kullanımı dikkat çekerken özel Tommy Hilfiger ekoselerinde markanın imzası lacivert yıldız deseni görülüyor. Doksanlı yılların en iyi yanlarına farklı, rahat ve çabasız ‘cool’ yorumlarla ihtişamlı bir rock dokunuşu katılıyor.



“Tommy ile işbirliği yapmak, benim için tasarım dünyasına harika bir giriş oldu, bireyselliğimi ifade edebilmeyi ve çevremdeki her şeyden ilham almayı öğretti” diyen Gigi Hadid şöyle devam etti: “Önceki iki kapsül koleksiyonumuzda olduğu gibi yine kişisel stilime sadık kaldım ve markanın DNA’sını koleksiyondaki her parçaya kendi yorumumu kattım.”

Tommy Hilfiger Global ve PVH Europe CEO’su Daniel Grieder açıklamasında şunları söyledi: “TommyXGigi ortak koleksiyonları ve TOMMYNOW “See Now Buy Now” küresel defile platformumuz, Tommy Hilfiger kadın giyiminin itici gücü olmaya ve ivme kazandırmaya devam ediyorlar. Yeni kitlelerle etkileşim kurmaktan sosyal medyada ve basında görünürlüğümüzü artırmaya ve satışlarda arka arkaya iki sezondur çift haneli büyümeye kadar faaliyetlerimizin her alanında elde ettiğimiz sonuçlar beklentilerin ötesinde. Markanın etrafındaki hale etkisi, küresel ölçekte tüm birimlerimizde olumlu etki yarattı. Bu başarıyı önümüzdeki sezonlarda ileriye taşımayı heyecanla bekliyoruz.”

Tommy Hilfiger, ilham veren pop kültür ikonlarıyla çalışma konusunda uzun bir geçmişe sahip. David Bowie, Iman, Beyoncé, Naomi Campbell ve Charlotte Gainsbourg markanın daha önce birlikte çalıştığı ikonlardan sadece birkaçı. Markanın defilelerinde podyuma çıkan modeller de etkileyici bir liste oluşturuyor; Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Taylor Hill, Georgia May Jagger, Joan Smalls ve Stella Maxwell bunlardan yalnızca bir kısmı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi