Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar koleksiyonları ile sezona heyecanlı bir giriş

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu genç ve dinamik kadınların güçlü stilinden ilham alıyor Günlük giyimin vazgeçilmezi sokak moda...

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu genç ve dinamik kadınların güçlü stilinden ilham alıyor

Günlük giyimin vazgeçilmezi sokak modasından esinlenen koleksiyon, farklı stillere hitap eden yepyeni bir gardırop sunuyor. COLIN’S okulda, işte, seyahatte, günün her saati kendini stiliyle ifade etmek isteyen kadınları geniş ürün seçenekleriyle karşılıyor.

Sokak modasına damgasını vuran nakış ve patch işlemeler tüm üst grup ve aksesuarlarda ön plana çıkıyor. Sloganlı yazılar ve renk bloklarının kullanımı sonbahar sezonunda da devam ediyor. Tişörtler, sweatshirt’ler ve trikolar, pastel renklerden sıcak tonlara geniş renk seçeneğiyle sunuluyor.

Jean kombinlerinin olmazsa olmazı ekose ve gingam desenler, gömlek ve tuniklerde karşımıza çıkıyor. Gömleklerin işlemelerle hareketlendirilen alternatif modelleri de mağazalardaki yerini alıyor. Etnik desenli kazak ve triko hırkalar ise uzak diyarların sıcak desenlerini gardıroplara taşıyor. Altın çağını yaşayan volanlar ve asimetrik kesimler, daha feminen çizgileriyle triko ve eteklerde karşımıza çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi