Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tarihten alınan referansla görkemli koleksiyon

DİLEK HANİF HAZIR GİYİM 2017-2018 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU “BEAUTY WASTE AND CLEAN OPULENCE” TARİHSEL REFERANSLARI ARASINDA MASALSI BİR YOLC...

DİLEK HANİF HAZIR GİYİM 2017-2018 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU “BEAUTY WASTE AND CLEAN OPULENCE” TARİHSEL REFERANSLARI ARASINDA MASALSI BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYOR.

Dilek Hanif Hazır Giyim 2017-18 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun ilham kaynakları; 19. yüzyıl sonu Viktorya Dönemi ve 60’ların stil ikonu Jackie Kennedy, efsanevi fotoğraf sanatçısı ve moda filmi yönetmeni Nick Knight’ın eserlerinde rastladığımız ikonik İngiliz gülleri…

Dilek Hanif Hazır Giyim 2017-2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Beauty Waste And Clean Opulence” yüksek yakalar, kabarık kol detayları, pliler ve tüllerle bir araya gelerek 19. yüzyıl sonu Viktorya Dönemi’ne güncel bir yorum katıyor. Hikayenin ince el işlemeleriyle zenginleştirilen bölümü, cazibeli siyah kumaş ve derin siyah işlemelerle buluşurken, vücut hatlarını ortaya çıkaran ve gizli dekoltelerle çekiciliği ön plana çıkaran formlar, romantik bir efekt veren uzun tül ve şifonlar, gündüzden geceye şıklığın anahtarı etek ve ceket takımları ise stil ikonu Jackie Kennedy’ye atıfta bulunuyor ve Jackie Kennedy’nin vazgeçilmezi inci işlemelerle tamamlanıyor. Nick Knight’ın eserlerinden ilham alan gül desenleri, uçuş uçuş şifonlarda adeta canlanıyor ve sıcak bir sonbaharı karşılıyor.

Koleksiyonun ana hatlarını oluşturan sezonun trendi bronz tonların yanı sıra koyu ve kayrak griler, sıcak tarçınlar, kırık beyazlar ve yanar döner etki veren gümüş lameler mavi şifonlarla bir araya geliyor. Vazgeçilmez siyah dantel detaylar ve lame kurdeleler kristal işlemelerle birleşerek görünüme asalet katıyor.

Dilek Hanif’in gündüzden geceye sade fakat asil bir silüet vadeden Dilek Hanif Hazır Giyim Hazır Giyim 2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “Beauty Waste And Clean Opulence”, en özel parçalarıyla sezona dair saf, zarif ve gösterişli bir seçki sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe